Victor Hănescu, reuşită de excepţie cu tabăra „Train Like a Pro”

Tabăra "Train Like a Pro" organizată de Victor Hănescu la Tenis Club din Curtea de Argeș a reunit cei mai buni juniori români ai momentului, dar și jucători străini. Experții internaționali în mental coaching Dave De Haan și Cristina Rolo au coordonat programul legat de latura mentală și emoțională a participanților, alături de o echipă de profesioniști, printre care și actori.

30 aug. 2016, 16:01

„Un procent mare de părinți sunt lipsiți de tehnicile prin care să-și susțină eficient copiii în drumul către înalta performanță. De aceea am introdus aceste cursuri de workshop parenting oferind părinților modalitatea să-și sprijine inteligent copiii. Tenis Club din Curtea de Argeș ocupă un loc special în inima mea, aici participând la nenumărate acțiuni cu sprijinul Dr. Oetker”, a spus Victor Hănescu.

Copiii au mulțumit părinților la Players Party din cadrul trofeului „Victor Hănescu”, care a avut loc la Tenis Club din Curtea de Argeș. Acest gest vine ca o continuare a programului de mental coaching din cadrul taberei „Train Like a Pro” ținută de Victor Hănescu la baza sportivă din fosta urbe a Basarabilor.

În perioada 26 august – 1 septembrie, la Tenis Club din Curtea de Argeș, are loc cea de a zecea ediție a trofeului „Victor Hănescu”. Trofeul Victor Hănescu este o competiţie din circuitul intern al Federaţiei Române de Tenis pentru categoriile de vârstă 10 ani, băieţi şi fete, categoria 1 FRT și 12 ani, băieţi şi fete, categoria A FRT.