Victor Ponta dezvăluie cum se va poziţiona partidul său. Am încredere că va fi un proiect de bună credinţă, de succes

Fostul premier Victor Ponta a dat câteva detalii pe pagina de Facebook despre partidul pe care îl va lansa.

14 aug. 2017, 15:15
Victor Ponta dezvăluie cum se va poziţiona partidul său. Am încredere că va fi un proiect de bună credinţă, de succes

”Eu voi lansa acest nou proiect politic de centru stânga – și voi încerca să aplic toate lucrurile bune pe care le-ar realizat în anii de guvernare dar, mai ales, să nu mai repet greșelile făcute! Am încredere că va fi un proiect de bună credință; de succes, o să vedem”, spune Ponta, duminică, pe rețeaua de socializare.

Victor Ponta, despre viitorul său partid: Se porneşte în septembrie. Încerc să aduc lângă mine oameni careu au votat PSD şi ALDE

„În septembrie voi lua o decizie legată de modul în care îmi desfăşor activitatea politică pentru că mai am încă trei ani şi jumătate de deputat şi pentru că părerea mea şi a celor cu care vorbesc este că pot să am un cuvânt de spus în politică şi, în special, încercând să-i aducă alături de mine pe cei care, ca şi mine, au votat PSD, au votat ALDE – nu PNL că nu cred că o să conving penelişti – şi care acum sunt foarte dezamăgiţi. Sunt asemenea oameni şi sunt foarte mulţi”, a declarat Victor Ponta, conform News.ro.

Întrebat dacă se gândeşte să pornească o nouă construcţie politică, Ponta a răspuns afirmativ. ”Se porneşte un start-up”, a precizat Victor Ponta.