Victor Ponta: „Mă bucur din toată inima că Gică Popescu va fi din nou alături de familie”

Premierul Victor Ponta a scris un mesaj pe Facebook, după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au admis cererea de eliberare condiţionată din închisoare a fostului căpitan al naţionalei de fotbal a României, Gică Popescu.

05 oct. 2015, 12:59
Victor Ponta: „Mă bucur din toată inima că Gică Popescu va fi din nou alături de familie”

Mă bucur din toată inima că Gică Popescu ( un sportiv şi un om extraordinar) va fi din nou alături de familie şi cei dragi! )„, a scris, pe Facebook, Victor Ponta.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au admis cererea de eliberare condiţionată din închisoare a fostului căpitan al naţionalei de fotbal a României, Gică Popescu. Decizia luată luni, la Judecătoria Sectorului 4, nu este definitivă. DNA a anunțat că face contestație.

Gică Popescu se afla în închisoare din martie 2014, când a fost condamnat definitiv la 3 ani, o lună şi 10 zile pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, în Dosarul Transferurilor.

O comisie de la Penitenciarul Jilava a propus în luna septembrie eliberarea sa condiţioantă, pe motiv că deţinutul îndeplineşte toate condiţiile necesare, inclusiv executarea a jumătate din pedeapsă. La calculul perioadei executate deja s-a ţinut seama de munca prestată de inculpat în detenţie şi recompensele primite datorită conduitei sale.

CITEŞTE ŞI: Ce a făcut Gică Popescu în închisoare. De la „Iniţiere IT” la „Lăudaţi pe Domnul”