Victor Ponta: POLITRUCII Blaga, Iohannis, Udrea ştiu doar să facă scandal. Ne-am săturat de IPOCRIZIA lor

Victor Ponta i-a atacat, vineri, pe Klaus Iohannis, Vasile Blaga şi Elena Udrea, pe care i-a numit "politruci" care fac doar scandal şi se ţin de certuri.

29 aug. 2014, 10:40
Victor Ponta: POLITRUCII Blaga, Iohannis, Udrea ştiu doar să facă scandal. Ne-am săturat de IPOCRIZIA lor

„Politrucii Blaga, Iohannis, Udrea ne-au arătat ce ştiu ei să facă şi ce vor să facă în continuare: scandal, ceartă (…) să ne pârască pe la ambasase, să facă plângeri penale „, a spus, Victor Ponta, la Alexandria, precizând că împrumută terrmenul „politruc” de la Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis nu ştie limba română: „Am fost profesor, inspector şcolar, acum sunt un POLITRUC”

„Niciun om din această ţară nu este sclavul politrucilor Blaga, Iohannis, Udrea şi oamenii au de ales între noi cei care facem  – de aceea am accentuat pe acest nou slogan de la Teleorman, „Fă Ponta”, noi facem, iar ei strigă, ţipă. Ne-am săturat cu toţii de această ipocrizie a politrucilor. Vă daţi seama cine protesta împotriva migraţiei politice: dl Iohannis care a candidat la Frontul Democrat German şi acum e la PNL, dl.Boc care a candidat la PDL şi acum e PMP şi dl Chiliman care a candidat la PNL şi acum e la PDL. Trei politruci şi trei traseişti politici care ne dădeau lecţii”, a adăugat Ponta.

Premierul Victor Ponta a vizitat, vineri, digul din satul Beiu, judeţul Teleorman, afectat în luna aprilie de inundaţii. Însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Doina Pană, Ponta le-a făcut „cadou” sătenilor o barcă, iar, într-o discuţie, cu un sătean, i-a transmis, ironic, cu trimitere la episodul „Fă, Doina!”, să îi spună „fă, Ponta” şi va face.

Victor Ponta, IRONIC către un sătean din Teleorman: Ştiţi cum trebuie să îmi spuneţi? FĂ, PONTA! Şi facem!

Premierul a mers vineri, şi la Alexandria, unde a înmânat cheile celor 14 microbuze şcolare care vor ajunge la şcoli.