Victor Ponta: Vă imaginaţi 1 miliard de chinezi plecând la serviciu cu opera domnului Iohannis în geantă

Victor Ponta a criticat anunţata lansare de carte de la Beijing a preşedintelui Klaus Iohannis. Fostul premier spune că preşedintele nici măcar nu e vinovat de această lansare, ci funcţionarii cu mentalităţi învechite din anturajul său.

16 aug. 2016, 11:16
Victor Ponta: Vă imaginaţi 1 miliard de chinezi plecând la serviciu cu opera domnului Iohannis în geantă

Victor Ponta spune că de vină pentru astfel de lucruri sunt „deontologii” care „vor să se pună bine” cu stăpânul.

„Felicitari – nu vrem investitii din China, nici proiecte de infrastructura, nici relatii economice speciale – sa faca bine chinezii sa se „culturalizeze” , pas cu pas, si pe urma mai stam de vorba!

Daca nu ar fi trist ce se intampla am putea sa murim de ras! Va imaginati 1 miliard de chinezi plecand la munca in fiecare zi cu opera Domnului Iohannis in geanta! Fabulos

Si chiar nu cred ca aici e de vina Klaus Iohannis, ci toti „deontologii” care au trecut imediat de la Basescu la Iohannis si vor sa se puna bine cu noul „stapan” (sa vedeti ce editoriale indignate o sa citim prin „Adevarul” sau „Revista 22″ / sau nu?)”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

România este invitat de onoare, alături de celelalte ţări central şi est-europene, la Târgul Internaţional de Carte de la Beijing, care va avea loc între 24 şi 28 august. Printre volumele care vor fi lansate se numără şiPas cu pas al preşedintelui Klaus Iohannis, tradus în chineză.

Citeşte şi: Volumul Pas cu Pas al preşedintelui Klaus Iohannis, tradus în chineză şi lansat la Beijing