VIITORUL – ASTRA 1-3 şi echipa giurgiuveană este în semifinalele Cupei

Campioana Astra Giurgiu, în semifinalele Cupei României, după 3-1, cu liderul Ligii I, FC Viitorul  

30 mart. 2017, 14:34
VIITORUL – ASTRA 1-3 şi echipa giurgiuveană este în semifinalele Cupei

Campioana en-titre a României, Astra Giurgiu, a acces în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1, liderul la zi al Ligii I, FC Viitorul.

VIITORUL – ASTRA 1-3,  a marcat şi Florea

VIITORUL – ASTRA 1-2, Morar reduce din diferenţă

VIITORUL – ASTRA 0-2 la pauză. Au marcat: Seto ’40, Budescu ’44 p.

Echipele de start:

Viitorul: Buzbuchi – S. Rădoi, Țîru, Boli, Cr. Ganea – Vînă, Hodorogea, N. Roșu – Cicâldău, G. Iancu, V. Morar
Rezerve: Rîmniceanu, D. Dumitrescu, Benzar, S. Mladen, Țucudean, Chițu, Purece
Antrenor: Gheorghe Hagi

Astra Giurgiu: Iliev – Geraldo, Săpunaru, Oros – Al. Stan, Seto, Boubacar, J. Morais – Al. Ioniță, S. Buș, Budescu 
Rezerve: Boșneag, Fabricio, Florea, Nicoară, Lovin, Dandea, Balaure
Antrenor: Marius Șumudică

In runda precedenta, Viitorul a castigat pe teren propriu partida impotriva formatiei Pandurii Targu Jiu, cu scorul de 3-0, iar de cealalta parte, Astra a invins-o pe Luceafarul Oradea cu scorul de 3-1.

Aceasta partida va decide ultima semifinalista din cadrul competitiei, dupa ce Timisoara, Voluntari si Craiova au trecut de CFR Cluj, CS Mioveni, respectiv Dinamo.

„Vrem să trecem de Astra, vrem să câștigăm și cred că o vom face, mai ales că jucăm pe teren propriu. Suntem pregătiți, cu toate că adversarul este puternic și valoros. Nouă ne place să producem fotbal, așadar vom ataca. Noi tot pe formula aceasta vom merge”, susține Gică Hagi.

„Hagi este un antrenor bun, ei sunt pe val, sunt lideri. Nu îi va fi uşor nici lui, nici nouă. Am pierdut doar un joc cu ei, în rest i-am bătut de fiecare dată”, a declarat Marius Șumudică. 

Echipa antrenată de Gică Hagi a ajuns în această fază a competiției după ce a învins, scor 4-0, formația FC Balotești, în 16-imi și pe Pandurii Târgu-Jiu, scor 3-0, în optimile de finală.

Astra a ajuns în sferturile de finală după ce a eliminat două formații slabe: Mama Mia Becicherecu Mic, pe care a învins-o cu 1-0, și Luceafarul Oradea, în fața căreia s-a impus cu 3-1.

În sezonul regulat, Astra şi Viitorul şi-au împărţit victoriile. Fiecare s-a impus cu 1-0 pe teren propriu. În stagiunea 2015-2016, giurgiuvenii au câştigat de patru ori şi au remizat o dată contra constănţenilor, în campionat şi Cupa Ligii.