VIKTORIA PLZEN FCSB EUROPA LEAGUE. Gigi Becali dă ordin, Nicolae Dică execută. Ce jucător criticat de patron a scos din LOT

VIKTORIA PLZEN FCSB EUROPA LEAGUE. Nicolae Dică a lăsat acasă un jucător criticat dur de Gigi Becali. FCSB a decolat, miercuri dimineaţă, spre Cehia, acolo unde o va întâlni pe Viktoria Plzen, în etapa a 5-a a grupelor Europa League, joi, de la ora 20:00.

22 nov. 2017, 08:35
VIKTORIA PLZEN FCSB EUROPA LEAGUE. Gigi Becali dă ordin, Nicolae Dică execută. Ce jucător criticat de patron a scos din LOT

VIKTORIA PLZEN FCSB EUROPA LEAGUE. Nicolae Dică a deplasat în Cehia un lot format din 18 jucători și a pregătit câteva surprize. Criticile lui Gigi Becali și-au făcut efectul: Marko Momcilovic, jucător pus la zid de finanțator după ultimul joc din Liga 1, a fost lăsat acasă!

VIKTORIA PLZEN FCSB EUROPA LEAGUE. „Am avut o bandă stânga moartă, Momcilovic parcă a uitat fotbalul”, a fost atacul lui Gigi Becali.

VIKTORIA PLZEN FCSB EUROPA LEAGUE. Pe lângă Momcilovic, din lotul deplasat de Dică la Plzen nu fac parte Mihai Pintilii și Filipe Teixeira, menajați de antrenor, și Romario Benzar, nerefăcut după accidentare. În schimb, în lotul de 18, și-au făcut loc William De Amorim și Cătălin Golofca.

VIKTORIA PLZEN FCSB EUROPA LEAGUE. Lotul FCSB pentru meciul cu Viktoria Plzen:

Portari: Niță, Vlad

Fundași: Enache, Larie, Bălașa, Planic, Morais

Mijlocași: Filip, Nedelcu, Popescu, Man, Coman, Tănase, Budescu, De Amorim, Golofca

Atacanți: Alibec, Gnohere

VIKTORIA PLZEN FCSB EUROPA LEAGUE. Altfel, meciul VIKTORIA PLZEN FCSB va fi arbitrat de o brigadă din Croația, cu Ivan Bebek la centru, ajutat la cele două linii de Goran Pataki și Miro Grgic. Cel de-al patrulea oficial va fi Ivica Modric, iar asistenți vor fi Mario Zebec și Goran Gabrilo.