Violatorul care a terorizat oraşul Sibiu a fost prins

Violatorul care a terorizat oraşul Sibiu a fost prins după mai bine de o săptămâna. Bărbatul a luat cu forţa o tânără de pe stradă, a dus-o pe malul unui râu din Sibiu, unde a bătut-o şi a violat-o, informează România TV.

02 aug. 2016, 07:54
Violatorul care a terorizat oraşul Sibiu a fost prins

Un tânăr de 25 de ani a fost prins, marţi dimineaţa, de oamenii legii. El a fost dus în Arestul IPJ Sibiu şi urmează să ajungă în faţa procurorilor pentru a da explicaţii. Tânărul este din judeţul Alba, însă a venit la părinţii săi în Sibiu care locuiesc aici de câţiva ani buni, însă fără forme legale.

Acest individ este recidivist. El a comis în anul 2015 o tâlhărie în judeţul Mureş. A fost atunci arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ulterior a fost pus sub supraveghere timp de 4 ani.

El a comis, însă, o nouă faptă, de această dată în judeţul Sibiu chiar în perioada în care era sub supraveghere. Tot atunci i-au fost prelevate probe ADN din spermă, pentru că în baza acestora el a fost identificat. Tânărul a luat cu forţa o fată de 25 de ani de pe stradă, a târât-o până pe malul râului Cibin, unde a violat-o, a bătut-o, a ţinut-o cu capul în apă. A terorizat-o pe fată mai multe ore, până când aceasta abia spre dimineaţă a reuşit să fugă din mâinile lui la spital.

Citeşte şi O tânără din Sibiu a fost violată pe malul Cibinului. Poliţiştii îl caută pe violator