Viorel Păunescu, prima declaraţie despre disputa GIGI BECALI-ARMATĂ. Cine deţine ADEVĂRATA STEAUA

Viorel Păunescu, primul şef al secţiei de fotbal după desprinderea acesteia de CSA Steaua, susţine că nu ştie unde se află palmaresul disputat de Gigi Becali şi Armată.

08 sept. 2015, 13:24
Viorel Păunescu, prima declaraţie despre disputa GIGI BECALI-ARMATĂ. Cine deţine ADEVĂRATA STEAUA

Viorel Paunescu a precizat ca echipa de fotbal nu a fost a lui niciodata si recunoaste ca nu stie cine este proprietarul de drept al palmaresului in momentul de fata.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI, anunţ bombă despre STEAUA. Ce se întâmplă cu PALMARESUL echipei

„Eu nu am luat niciodata echipa de la Armata. S-a constituit o asociatie non-profit ca fotbalul sa fie profesionist. Atunci a avut loc o Adunare Generala, la care au fost 90 de membri alesi, membri fondatori, si au ales Consiliul de Administratie si un presedinte.

Eu am fost ales atunci presedinte al CA al Asociatiei de Fotbal Steaua Bucuresti, care continua activitatea si tot ce tinea de fotbal. Din CA faceau parte la inceput 9 militari, dintre care unul era generalul Pigui, care era insarcinat sa pastreze, sa aiba grija de patrimoniul Armatei. Apoi au aparut modificari, a aparut Ordonanta de Guvern din 2000, care a facut corectari la legea 21/1994.

Mai departe, cand s-a constituit clubul, eu nu am mai ramas presedinte la Asociatie, echipa n-a fost niciodata a mea, nu a fost a cuiva, nu a avut actionari, a fost doar a Consiliului de Administratie care a fondat aceasta societate.

Adevarata Steaua cred ca e la Gigi Becali. Sau nu e la Gigi Becali, dupa anumite pareri. Eu cred ca se va lamuri si va ramane alaturi de Armata aceasta echipa”, a declarat Viorel Paunescu pentru Digi Sport.

CITEŞTE ŞI Clubul Sportiv al Armatei, COMUNICAT OFICIAL pe tema brandului Steaua

Gigi Becali a preluat FC Steaua in 2003, de la asociatia condusa de Viorel Paunescu. Reprezentantii CSA Steaua sustin ca Gigi Becali nu a preluat decat lotul de jucatori si locul in Liga I, marca si palmaresul Stelei fiind in proprietatea Armatei.