Viorica Dăncilă, prima declaraţie după ce PSD a propus-o premier: Dacă colegii au avut încredere în mine, nu trebuie să-i dezamăgesc

Viorica Dăncilă, europarlamentar, este propunerea PSD pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose. "Dacă colegii au avut încredere în mine, nu o să-i dezamăgesc", a declarat Viorica Dăncilă, care a completat că are experienţa necesară pentru a prelua această funcţie.

RomaniaTV.net
16 ian. 2018, 14:44
Viorica Dăncilă, prima declaraţie după ce PSD a propus-o premier: Dacă colegii au avut încredere în mine, nu trebuie să-i dezamăgesc

„Nu pot să spun decât că le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. Mă onorează şi mă responsabilizează. Nu pot să fac declaraţii până când nu mă desemnează Iohannis. Dacă colegii au avut încredere în mine, nu trebuie să-i dezamăgesc”, a spus Viorica Dăncilă, la plecarea de la sediul PSD, după şedinţa CExN. 

Cine este Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru fotoliul de prim ministru

Întrebată dacă îi este teamă că va sta puţin la Guvern, având în vedere antecedentele cu guvernele Grindeanu şi Tudose, Dăncilă a spus: „Sunt o fire optimistă şi echilibrată şi cred că trebuie să gândesc pozitiv”.

Ea a evitat să spună ce o recomandă pentru această funcţie la Palatul Victoria, menţionând doar că preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a făcut declaraţii în acest sens.

Întrebată dacă are experienţă pentru a prelua funcţia de premier, Dăncilă a răspuns: „Cred că da. Proiectele din Parlamentul european sunt pe site, rapoartele, luarile de cuvant, toata activitatea”.

Citeşte şi: Lia Olguţa Vasilescu, despre Viorica Dăncilă: Are tot sprijinul partidului. Toate răspunsurile au fost pe gustul meu

Vă reamintim că social-democraţii au decis ca europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă, care este şi preşedintele Organizaţiei de Femei din PSD, să fie propusă preşedintelui Klaus Iohannis pentru a ocupa funcţia de premier după ce Mihai Tudose a demisionat.