VIZITĂ-SURPRIZĂ pentru Elena Udrea în Costa Rica. La mijloc este vorba de o SUMĂ URIAŞĂ de BANI

Elena Udrea este vizitată perioadic în Costa Rica de partenera ei de afaceri de la Băile Boghiş. Lia Stanca este îngrijorată de faptul că fostul ministru a plătit o cauţiune de 5 milioane de lei cu bunurile deţinute în staţiunea din Sălaj, anunţă Ştirile Kanal D.

29 nov. 2018, 15:06
VIZITĂ-SURPRIZĂ pentru Elena Udrea în Costa Rica. La mijloc este vorba de o SUMĂ URIAŞĂ de BANI

Lia Stanca, partenera de afaceri de la Băile Boghiş a Elenei Udrea, a recunoscut că a vizitat-o des pe aceasta în America Centrală.

„Am fost în Costa Rica și am să mai merg. Discut cu Elena Udrea la telefon în fiecare zi. Și despre Băile Boghiş și despre orice alt subiect. Nu sunt probleme cu acționariatul cu Elena Udrea. Faptul că am făcut o asociere și nu a reușit să ducă la bun sfârșit tot planul investițional prevăzut înainte de asociere, eu nu o consider asta decât o încercare a mea care a dus la o reușită parțială”, a declarat Lia Stanca.

Veste teribilă din Costa Rica pentru Elena Udrea şi Alina Bica. Anunţ al Curţii Constituţionale din San Jose

În realitate, vizitele Liei Stanca ţin de staţiunea de la Băile Boghiş. Acum trei ani, Elena Udrea a girat o cauţiune de 5 milioane de lei cu părţi sociale şi imobile din staţiune, iar investiţiile în Băile Boghiş sunt acum blocate. Lia Stanca a încercat să o convingă pe Elena Udrea să substituie garanția cu bani cash, în așa fel încât să poată salva stațiunea.