Vlăduţa Lupău a făcut anunţul! Ce face în plină pandemie de coronavirus: „Nu am mai făcut asta în ultimul timp”

Vlăduţa Lupău şi-a găsit ocupaţie în plină pandemie de coronavirus şi a împărtăşit-o prietenilor virtuali. Vedeta a fost nevoită să ia o pauză de la activităţile sale, având în vedere perioada dificilă în care ne aflăm.

RomaniaTV.net
19 mart. 2020, 09:11

Chiar dacă nu mai e la fel de activă pe partea profesională, Vlăduța Lupău continuă să își țină fanii la curent în legătură cu tot ce ține de ea.

Artista are mai mult timp pentru ea, pe care și-l petrece acasă, fără machiajul și ținutele de spectacol. În același timp, Vlăduța Lupău le-a mărturisit că acum se poate relaxa mult mai mult citind.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău s-a măritat. Cine este norocosul care a pus mâna pe cântăreaţa-sexy FOTO

„…Timp pentru noi! Acasă, fără machiaj cu haine lejere și făcând lucruri pe care nu am mai avut timp să le fac în ultimul timp.

Citesc și sunt curioasă care e cartea pe care ați citit-o ultima dată si care a rămas cartea voastră preferată?”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Care este tariful cerut de Vlăduţa Lupău pentru a cânta la o nuntă

Vlăduța Lupău se poate lăuda cu o carieră la care mulți artiști nici nu visează. În consecință, cererea este mare, fiindcă din ce în ce mai mulți doresc să o asculte „live” pe una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, dar şi tariful vine pe măsură.

Vlăduța Lupău are pretenții financiare destul de mari atunci când este vorba despre prestații „live” la diferite evenimente, iar un cuplu care a contactat-o pentru nuntă a scris pe Facebook că artista a cerut un tarif de 4.500 de euro pentru trei ore de cântat „live”.

Vlăduţa Lupău, vacanţă de lux alături de soţul fotbalist. S-a pozat sexy, iar imaginile au devenit virale FOTO