Voiculescu a REFUZAT mâncarea şi APA din penitenciar. Ce solicitări a făcut mogulul în prima zi de detenţie

Dan Voiculescu, condamnat vineri la 10 ani de închisoare pentru fraudă, a refuzat să mănânce alimentele de la penitenciarul Rahova. Potrivit România TV, Voiculescu a solicitat un pachet de acasă.

09 aug. 2014, 07:58
Voiculescu a REFUZAT mâncarea şi APA din penitenciar. Ce solicitări a făcut mogulul în prima zi de detenţie

Mai mulţi apropiaţi ai lui Dan Voiculescu fac toate demersurile, sâmbătă, ca acesta să poată să primească un pachet în penitenciarul de la Rahova, după ce mogulul a refuzat mâncarea din închisoare. Nu se ştie dacă este vorba şi de o vizită în penitenciar, din partea familiei. Potrivit legii, Dan Voiculescu are voie la o vizită pe săptămână. Acesta are voie, de asemenea, să se întâlnească cu un avocat.

Nu se ştie exact ce conţinea pachetul de acasă, dar alături era şi o cantitate mare de apă plată, semn că Voiculescu a refuzat şi apa din penitenciar.

Dan Voiculescu se află în carantină şi a fost închis într-o celulă cu Gheorghe Mencinicopschi, şi el inculpat în acelaşi dosar. Voiculescu a solicitat şi un televizor nou.

Dan Voiculescu a trecut cu bine de controalele medicale de vineri seară, şi va sta 21 de zile în carantină, iar apoi va fi mutat în altă celulă la Rahova sau va fi trimis la celălalt penitenciar din Capitală, Jilava.

„Ca sa zic asa, eu am un mare noroc: pana la 34 de ani am stat cu sotia si cu doi copii intr-o camera de 24 de m, cu o sufragerie de 8m. Şi ce-i mai interesant, WC-ul era in curte. Când ai trait in aceste conditii, nu cred ca conditiile de la penitenciar pot fi mai rele decat alea”, a spus Dan Voiculescu.

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare cu executare, în Dosarul ICA, pentru spălare de bani. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de închisoare, însă procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei. 

DAN VOICULESCU a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au pronunţat, vineri, sentinţa definitivă în dosarul ICA.

DAN VOICULESCU S-A PREDAT. Fondatorul PC urmează să fie ÎNCARCERAT la Rahova

Totodată, magistraţii au decis interzicerea mai multor drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin această sentinţă, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa dată de Tribunalul Capitalei.

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti îl condamnase la 6 ani cu executare.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, despre condamnarea lui Dan Voiculescu: Parcă-i VIOL cu tâlhărie