Vrăjitoare de pe toate continentele aruncă cel mai mare blestem asupra lui Donald Trump. Ce i se va întâmpla GALERIE FOTO şi VIDEO

Preşedinţia lui Donald Trump va fi blestemată de vrăjitoare de pe toate continentele. Acestea s-au unit în cel mai mare număr de vrăjitorie colectivă pentru a-l alunga de la putere pe liderul de la Casa Albă din cauza modului în care acesta înţelege să conducă Statele Unite.

25 feb. 2017, 11:49

Comunitatea vrăjitoarelor din toată lumea le-a cerut tuturor persoanelor care se pricep la magie şi vrăjitorie să facă ritualuri lunare pentru alungarea de la putere a preşedintelui american Donald Trump.

Pentru a fi cât mai eficiente, aceste riutualuri „în masă” trebuie să fie făcute la miezul nopţii (EST, East Standard Time) , când Luna este jumătate şi începe să scadă.

Blestemul asupra lui Trump a început la miezul nopţii de Vineri (noapte de 24 spre 25 Februarie), iar ritualulse va repeta în datele de 26 Martie, 24 Aprilie, 23 Mai şi următoarele… asta în cazul în care Trump nu va demisiona între timp.

Cel care a iniţiat această acţiune de vrăjitorie este Michael M. Hughes. El a scris multe studii despre fenomenele paranormale. Săptămâna trecută, el a postat blestemul ce îl vizează pe Trump şi cu care preşedintele de la Casa Albă va fi „legat”. Vezi tot ritualul pe  ExtraNewsFeed

Citeşte şi Crezi că poţi intui viitoarele mişcări ale lui Donald Trump? Cele mai tari pariuri legate de preşedintele SUA

Hughes a declarat publicaţiei The Huffington Post că „acţiunea de magie împotriva lui Trump nu este dăunătoare”, ci mai degrabă este un act de „autoapărare”.

De asemenea, Hughes a ţinut să precizeze că două grupuri de vrăjitoare care pregăteau blestemul l-au întrebat dacă nu ar dori să se adreseze unui public mai lareg, pentru a face cunoscut fenomenul.

El a dat curs invitaţiei şi, în cel mai scurt timp, instrucţiunile pe care le-a popularizat au devenit virale, existând şi un grup pe Facebook, special consacrat acestei acţiuni şi care răspunde la toate întrebările puse de cei interesaţi.