VREMEA IN BUCURESTI: Când vin ploile în Capitală. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI: Duminica, vremea se inrautateste, pe masura ce instabilitatea atmosferica e tot mai accentuata. Norii intuneca cerul in majoritatea regiunilor, mai accentuat insa in vest si in sud-vest, precum si regiunile nordice si centrale, unde va ploua pe arii extinse. 

20 sept. 2014, 16:44
VREMEA IN BUCURESTI: Când vin ploile în Capitală. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI:  In Capitală, soarele ramane temporar dincolo de un strat consistent de nori si, mai ales spre seara, va ploua slab. Vantul nu se agita, iar maximele vor fi in jur de 26 grade.

VREMEA IN CAPITALA. Si in Bucuresti norii intuneca cerul din cand in cand si lasa ploi temporare, mai ales seara dar si in noaptea de luni spre marti. Vantul nu deranjeaza prea tare, iar in termometre se aduna pana dupa amiaza in jur de 26 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Si in Capitală vremea se raceste accentuat, astfel incat dupa temperaturi de vara marti termometrele arata cel mult 16-17 de grade, temperaturi mai potrivite pentru a doua decada a lunii octombrie. Aspectul de toamna mai tarzie e completat de cerul incarcat de nori mai multe ore si ploaia ce cade temporar.