VREMEA IN BUCURESTI: Ce ne aşteaptă la începutul săptămânii în Capitală

VREMEA IN BUCURESTI: Luni, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

RomaniaTV.net
03 mai 2015, 15:38
VREMEA IN BUCURESTI: Ce ne aşteaptă la începutul săptămânii în Capitală

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea continuă să se încălzească luni şi în Capitală. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare si vant care nu se agita prea tare. E o zi placuta si sub aspect termic. Meteorologii prognozeza 24..25 grade dupa-amiaza.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Marti, vremea va deveni caldă pentru această perioadă, cu maxime de 26…27 de grade. Cerul se innnoreaza temporar, dar sansele de ploaie sunt destul de mici.

MIERCURI. Valorile termice vor continua să crească uşor şi astfel vremea devine deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii mai în vestul, sud-vestul şi centrul ţării, cu maxime cuprinse in general intre 16 grade pe litoral si 31 grade in sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi local averse şi descărcări electrice, poate si ceva rafale de vant, după-amiaza şi noaptea în special în nord, centru şi nord-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

De JOI, temperaturile scad uşor în majoritatea regiunilor, iar, în prima zi, a intervalului ploile se vor semnala pe arii extinse, apoi vor fi ceva mai putine.