VREMEA REA face RAVAGII. Două trenuri, BLOCATE după ce mai mulţi copaci au căzut pe şine din cauza vântului

Două trenuri de călători au rămas blocate, în noaptea de marţi spre miercuri, din cauza vremii, în Hunedoara, informează România TV. Mai mulţi copaci au căzut pe şine din cauza vântului şi a zăpezii. Peste 100 de călători au stat mai bine de şase ore blocaţi.

10 dec. 2014, 09:59
VREMEA REA face RAVAGII. Două trenuri, BLOCATE după ce mai mulţi copaci au căzut pe şine din cauza vântului

Un tren Interregio Bucureşti – Cluj, în care se aflau 40 de persoane, a rămas blocat în gara Băniţa din Valea Jiului. De asemenea, un alt Interregio Arad – Constanţa, în care se aflau 100 de călători, a rămas blocat în gara Merişor din Valea Jiului şi totul după ce mai mulţi copaci au căzut pe calea ferată.

Citeşte şi INUNDAŢII DEVASTATOARE în ţară: Zeci de oameni EVACUAŢI, mai multe gospodării AFECTATE, drumurile BLOCATE

În trenul Interregio Bucureşti – Cluj, reprezentanţii CFR spun că cei din tren au avut şi electricitate şi căldură în permanenţă, însă călătorii din celălalt tren au avut căldură doar parţial. Ei au rămas blocaţi mai bine de şase ore în Valea Jiului, însă miercuri dimineaţă, circulaţia a fost reluată, copacii fiind îndepărtaţi de pe calea ferată.

Tot din cauza vremii, În Valea Jiului sunt probleme şi pe drumul naţional 7A, blocat din cauza a doi copaci care au căzut pe şosea. Astfel, este blocat accesul din şi spre Petroşani, însă pompierii acţionează cu mai multe drujbe să taie copacii şi circulaţia să fie reluată.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică pentru perioada 10 decembrie, ora 10.00 – 11 decembrie, ora 8.00. Sunt aşteptate precipitaţii mixte, polei şi intensificări ale vântului.

Citeşte şi COD ROŞU de inundaţii în Dolj. COD PORTOCALIU în alte zece judeţe din sudul ţării