William şi Kate aşteaptă al doilea copil în luna aprilie

Prinţul William şi soţia sa Catherine aşteaptă al doilea copil în aprilie 2015, transmite AFP, citând surse oficiale.

20 oct. 2014, 10:08
William şi Kate aşteaptă al doilea copil în luna aprilie

Casa Regală britanică a făcut marele anunţ privind o nouă sarcină a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, soţia prinţului William, iar premierul britanic, David Cameron, a felicitat deja cuplul princiar. 

Într-un comunicat, Palatul Kensington a anunţat că „Alteţele-Sale Regale, ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să anunţe că Ducesa de Cambridge aşteaptă al doilea copil. Regina şi membrii ambelor familii sunt încântaţi de veste. Ca şi la prima sarcină, ducesa suferă de greţuri matinale”, se mai arată în comunicat.

Decizie RADICALĂ luată de prinţul William şi ducesa Kate, după ce au aflat că vor avea GEMENE

Tabloidele au speculat în ultimele luni cu privire la noua sarcină a ducesei, dar cuplul princiar nu a făcut nicio confirmare, până astăzi.

Kate suferă din nou de greţuri matinale, dar momentan primeşte tratament la domiciliu, a informat palatul Buckingham.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit în aprilie 2011. Primul lor copil, prinţul George, s-a născut în iulie 2013.

Kate, în vârstă de 32 de ani, mama prinţului George îşi doreşte să ai aducă fiului său cel puţin doi fraţi, pentru că adoră familiile cu mulţi mebri, după modelul celei în care ea însăşi a fost crescută, s-a aflat săptămâna trecută, când preşe din regat specula pe acestă temă.

În ceeea ce îl priveşte pe prinţul William, el tocmai anunţase că este gata să se dedice unei noi meserii, aceea de pilot pe elicopterele-ambulanţă. Având în vedere noile lor roluri, Kate şi William ar vrea să locuiască şi să îşi crească copiii într-o nouă casă, în Norfolk, mai departe de ochii publicului.