X-Factor 2014. Cheloo întârzie să bată palma pentru noul sezon şi cere mai mulţi bani pentru a juriza

X-Factor 2014. Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a ieşit din juriul emisiunii „X-Factor” şi a fost înlocuit cu Horia Brenciu.  Dacă Delia Matache şi Horia Brenciu au bătut deja palma cu producătorii "X-Factor", nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Cheloo. Află: Motivul pentru care DAN BITMAN a fost înlăturat de la emisiunea X FACTOR

10 apr. 2014, 14:40
X-Factor 2014. Cheloo întârzie să bată palma pentru noul sezon şi cere mai mulţi bani pentru a juriza

X-Factor 2014. În urmă cu două zile, în trustul Intact a avut loc o întâlnire în care Delia şi Cheloo au fost puşi faţă în faţă cu Horia Brenciu. Celor doi bărbaţi li s-a sugerat să încerce să „se înţepe”, să se tachineze şi să vadă cum s-ar descurca dacă ar fi colegi. Dacă Delia Matache şi Horia Brenciu au bătut deja palma cu producătorii „X-Factor„, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Cheloo.

Citeşte şi: Dan Bittman, declaraţii incendiare despre plecarea de la „X FACTOR”

Potrivit click.ro, s-ar părea că membrul trupei Paraziţii ar vrea mai mulţi bani ca să fie jurat în cel de-al patrulea sezon al emisiunii de la Antena 1. Până acum, în presă s-a vehiculat că onorariul său de jurat ar fi de 60.000 de euro pentru toate edițiile unui sezon.

Citeşte şi: Una dintre fetele care au murit în incendiul din Constanţa visa să ajungă pe scena X Factor