X FACTOR 2016, prima eliminare din Bootcamp. Delia, dezamăgită de prestaţia lui: Te mănâncă ăştia de viu dacă rămâi

X FACTOR 2016. Cătălin Caragea, un puşti de 18 ani din Chişinău, a fost primul concurent care a urcat pe scena de la X Factor. Din păcate, prestaţia lui nu a fost pe placul Deliei care a decis să-l trimită acasă.

30 nov. 2016, 18:39

X FACTOR 2016. Deciziile sunt greu de luat, pentru că rândurile s-au strâns, iar în competiție au rămas tineri foarte talentați. Iar dacă ceilalți jurați și-au ales deja concurenții pentru Dueluri, Delia trebuie să facă acum cele mai înțelepte alegeri pentru a avea șanse cât mai mari în Galele LIVE.

Johnny Bădulescu, Raul Eregep, Dragoș Luca, Cătălin Caragea, Emilian Nechifor, Alex Mladin, Răzvan Moldovan, Andrei Petruș, Simion Caragia și Rareș Cazacu sunt cei 10 care miercuri seara se întrec la „X Factor” să o convingă pe Delia să îi aleagă.

Cătălin Caragea a fost primul concurent. „Cred că eşti foarte mişto, dar acum ai fost asa tu cu tine”, a spus Bănică Jr.
 

„Ai o vocea foarte buna si asta ma enerveaza teribil. Esti foarte crud si scred ca trebuie sa mai stai sa te mai gandesti, este o lupta foarte grea. Mi-eşti tare drag. Te mănâncă ăştia de viu dacă rămâi. Eu nu o să te chinui şi nu o să te aşez pe scaun”,  a spus Delia.

Cătălin Caragea a plecat acasă.

Vezi: X FACTOR 2016, emoţii mari în Bootcamp. Grupa Deliei urcă pe scenă şi se luptă pentru un loc pe scaun