X FACTOR 2016, emoţii mari în Bootcamp. Grupa Deliei urcă pe scenă şi se luptă pentru un loc pe scaun

X FACTOR 2016. E cel mai îndrăgit jurat de la „X Factor” și de-a lungul sezoanelor cea care a adunat în jurul ei pe cei mai colorați și explozivi tineri. Anul acesta, Delia intră în concursul de la Antena 1 cu grupa băieților, iar miercurea aceasta, de la 20.30, cei 10 pe care i-a ales își prezintă numerele muzicale.

30 nov. 2016, 15:35
X FACTOR 2016, emoţii mari în Bootcamp. Grupa Deliei urcă pe scenă şi se luptă pentru un loc pe scaun

X FACTOR 2016. Deciziile sunt greu de luat, pentru că rândurile s-au strâns, iar în competiție au rămas tineri foarte talentați. Iar dacă ceilalți jurați și-au ales deja concurenții pentru Dueluri, Delia trebuie să facă acum cele mai înțelepte alegeri pentru a avea șanse cât mai mari în Galele LIVE.

Johnny Bădulescu, Raul Eregep, Dragoș Luca, Cătălin Caragea, Emilian Nechifor, Alex Mladin, Răzvan Moldovan, Andrei Petruș, Simion Caragia și Rareș Cazacu sunt cei 10 care miercuri seara se întrec la „X Factor” să o convingă pe Delia să îi aleagă.

X FACTOR 2016. Potrivit a1.ro/xfactor, conform noului regulament însă, numai 4 dintre ei vor merge mai departe în faza Duelurilor, care se va difuza vinerea aceasta de la 20.30.

Carla’s Dreams și-a ales concurentele pentru Duelurile „X Factor”

Puternice, explozive, seducătoare, jucăușe sau copilăroase, cele 10 fete s-au pregătit îndelung pentru Bootcamp pentru a-și convinge mentorul că merită să meargă mai departe. La finalul serii, după decizii neașteptate, Carla’s Dreams a anunțat numele celor 4 cu care merge mai departe: Olga Verbițchi se va duela cu Miruna Pânzaru, iar Izabela Simion cu italianca Enrica Tara. Ele sunt cele patru care au încheiat seara la „X Factor” cu zâmbetul pe buze și bucuria că sunt cu un pas mai aproape de Galele LIVE. Vezi si: X FACTOR BOOTCAMP. Carla’s Dreams a scos untul din grupa de fete. Uite ce le-a făcut în „cantonament”