X FACTOR 2018 live video. Horia Brenciu, sfat important pentru concurenţii care intră la dueluri

X FACTOR. Mai este o singură etapă până la galele live, iar concureţii au din ce în ce mai multe emoţii. Vineri seară au loc duelurile, iar Horia Brenciu le-a dat un sfat important celor din echipa lui.

30 nov. 2018, 09:38
X FACTOR 2018 live video. Horia Brenciu, sfat important pentru concurenţii care intră la dueluri

Unii dintre concurenţi s-ar putea bloca în timpul melodiei, astfel că Horia Brenciu le-a dat un sfat important. Artistul a mărturisit că și el a trecut printr-un moment asemănător la începutul carierei sale, așa că a învățat să improvizeze.

„S-ar putea ca și în viitor să uiți piesa. Când eram tânăr și abia pusesem microfonul la buze și am început să cânt, am uitat niște versuri și țin minte că atunci, în toată stângăcia mea, nu am uitat un singur cuvânt învățat în engleză – „baby”! Și atunci l-am cântat până nu s-a simțit că am uitat versurile, nimeni nu și-a dat seama”, i-a mărturisit juratul X Factor.

Vineri, 30 noiembrie de la 20.00, la Antena 1, „X Factor” intră în etapa duelurilor, iar cei patru jurați își vor alege câte doi concurenți alături de care vor „ataca” galele live și despre care cred că ar putea deveni câștigătorul celui de-al optulea sezon. Astfel, Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va intra în la Dueluri cu Rodica și Cristian vs Vox și Angels vs Diamonds.

Echipa lui Carla’s Dreams va intra la Duel, astfel: Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremițeanu. Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda. Din echipa lui Ștefan Bănică, Malina Ciarnău, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ștefan Bănică pariază pentru finala „X Factor” de anul acesta.

Celor opt concurenți aleși de Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams li se va alătura în prima gală „X Factor” din acest an un concurent salvat de public, care a adunat cele mai multe voturi pe parcursul audițiilor.