Zeci de filme şi fotografii cu scene de sex, cu femei între 15 şi 40 de ani, găsite la italianul arestat

Italianul arestat preventiv la finele săptămânii trecute la propunerea procurorilor DIICOT Suceava pentru infracţiunile de pornografie infantilă şi şantaj, sub acuzaţia că a întreţinut relaţii sexuale cu mai multe femei, inclusiv minore, pe care le-a filmat pe ascuns, adunase o adevărată colecţie de fotografii şi imagini video cu scenele fierbinţi al căror protagonist era.

02 mart. 2016, 12:53
Zeci de filme şi fotografii cu scene de sex, cu femei între 15 şi 40 de ani, găsite la italianul arestat

Percheziţiile informatice realizate de specialiştii din structurile de combatere a crimei organizate au dus la identificarea a 61 de fotografii cu femei, cele mai multe în compania italianului, o parte dintre acestea având conţinut sexual explicit, scrie spynews.ro. De asemenea, au fost identificate şi 17 fişiere video în care italianul este protagonistul unor partide de sex cu femei cuprinse între 15 şi 40 de ani.

Citeşte şi CELE MAI CUNOSCUTE 5 PROSTITUATE DIN ISTORIE. Cum arăta aceea pe care o frecventa Napoleon Bonaparte GALERIE FOTO

Minore corupte prin false relaţii sentimentale şi apoi puse să se prostitueze

Partidele de sex se consumau în casa din Vadu Moldovei în care italianul, Elio Mele, se mutase de aproximativ 10 ani, oficial acesta venind în România pentru a căuta trufe. În ultimii zece ani, rezultă din anchetă, acesta petrecea cel puţin jumătate din timp la Vadu Moldovei.

Anchetatorii, poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, au intrat pe fir în acest caz în decembrie 2014, când o victimă minoră a depus o plângere în care sesiza că a fost exploatată sexual de Marius Ionel Gherman, un tânăr de 29 de ani, din Drăguşeni. Acesta este acuzat că a corupt-o pe minoră, iniţial printr-o relaţie sentimentală. După ce a câştigat iubirea fetei, acesta a început să-i găsească clienţi pentru partide de sex. Plecând de la aceste date, anchetatorii au ajuns la o reţea infracţională care îi avea în prim-plan pe Marius Ionel Gherman, Vasile Manolache, în vârstă de 45 de ani, din Fălticeni, şi Elio Mele, italianul devenit locuitor al comunei Vadu Moldovei. Primii doi au fost arestaţi preventiv în acelaşi dosar pentru proxenetism şi trafic de minori. Pe scurt, Vasile Manolache, zis „Lică”, care lucra la o pizzerie în Fălticeni, avea un apartament închiriat unde se consumau partide de sex. Fetele erau racolate, rezultă din anchetă, de Manolache, Gherman şi câţiva complici ai acestora. Marius Ionel Gherman este acuzat că a corupt, prin relaţii de iubire, cel puţin două minore pe care ulterior le-a scos la „produs”.

Italianul le şantaja pe femei, dar nu uita să le plătească şi să le dea cadouri

De la aceşti proxeneţi fetele ajungeau, rezultă din anchetă, în patul italianului, întotdeauna în casa sa din Vadu Moldovei. Una dintre minore, de exemplu, ar fi făcut sex de cel puţin 15 ori la domiciliul italianului. Italianul a intrat în sfera penalului, au explicat anchetatorii, după ce a început să filmeze pe ascuns femeile. Una dintre acestea avea doar 15 ani. Cu aceasta italianul a realizat un film de peste 12 minute, cu care a şantajat-o ulterior, cerându-i să facă sex în continuare cu el pentru a nu a face publice scenele fierbinţi. Deşi se folosea de şantaj, italianul le plătea de fiecare dată pe femei cu 100-150 de lei. Uneori le mai oferea şi cadouri, haine sau telefoane mobile.

Citeşte şi Pensionar pervers, în spatele gratiilor. Făcea sex cu minore, le filma pe ascuns şi le şantaja

A încercat să semneze un contract scris, pentru partide de sex regulate

Din probatoriul anchetatorilor rezultă că italianul le cerea femeilor să vină la el cel puţin o dată pe săptămână. La un moment dat, rezultă din anchetă, acesta le-a convins pe câteva fete să nu mai împartă banii cu proxeneţii, ci să-i oprească doar pentru ele. Una dintre victimele minore a povestit că italianul i-a propus să meargă cu el în străinătate, pentru a câştiga mult mai bine din prostituţie.
Bărbatul care urmează să împlinească în curând 70 de ani i-a propus chiar la un moment dat uneia dintre minore să încheie un contract cu el. Respectivul contract, scris de italian, stipula că fata va primi 200 de euro pe lună, cu condiţia de a face sex cu el o dată pe săptămână. După ce a apelat la un serviciu online de traducere, tânăra a aflat că italianul o obliga prin contract ca, după ce face 18 ani, să meargă în Italia cu el, să fie la dispoziţia sa când îi cerea, să fie punctuală şi alte astfel de condiţii, care au făcut-o se refuze înţelegerea scrisă.

Citeşte şi DOSARUL PROSTITUATE DE LUX, dezvăluiri picante: „Niculae m-a rugat să-i fac un copil. Sunt o fată cuminte”

Petrecere fierbinte în şase, în casa italianului

Italianul organiza din când în când la domiciliul său şi petreceri fierbinţi la care avea mai mulţi invitaţi. Într-una din filmări, inculpatul apare dansând alături de încă doi bărbaţi şi trei femei, toate îmbrăcate sumar. Respectivele persoane nu au fost identificate deocamdată.

Cum erau filmate pe ascuns

Din ancheta procurorilor rezultă că în mod cert marea majoritate a femeilor nu ştiau că sunt filmate. Italianul avea o cameră video îndreptată spre pat, pe care o pornea când femeile erau ieşite din cameră. Când era întrebat, spunea că acea cameră nu este funcţională. În mai multe cazuri, când şi-au dat seama că erau filmate, femeile i-au cerut bărbatului să oprească înregistrarea, iar el s-a conformat. Faptul că a şantajat femei cu acele imagini i-a adus însă şi al doilea capăt de acuzare grav: infracţiunea de şantaj.

Cum s-a apărat italianul: s-a declarat sincer cu femeile, nu a ştiut că sunt minore şi nu filma decât pentru a avea amintiri la bătrâneţe

Audiat cu ajutorul unui traducător autorizat, Elio Mele a avut o atitudine de minimalizare şi nerecunoaştere a faptelor de care este acuzat. Italianul a declarat că le-a spus din start tuturor femeilor că nu este interesat de o relaţie de perspectivă, ci doar de una bazată pe relaţii intime, avantajoasă pentru ambele părţi. Anume că el îşi satisfăcea nevoile sexuale, iar femeile primeau beneficii materiale importante. De altfel, el dăduse şi anunţuri în acest sens în presa din Suceava. El a încercat să se apere cu argumentul că nu ştia că două dintre fete erau minore, precizând că acestea nu aveau trăsături fizice de minore şi aveau o experienţă sexuală bogată. El a mai susţinut că nu le-a şantajat pe femei cu imaginile video, iar ori de câte ori i s-a cerut a oprit camera video, admiţând totuşi că nu le spunea de la început că în încăpere se află o cameră video deschisă.

El a mai spus că înregistra partidele de sex ori făcea poze cu femeile pentru „confortul său psihologic”, în sensul de a le avea ca amintire, în condiţiile în care se află la o vârstă înaintată şi nu ştie cât va mai putea fi activ sexual.