Zgonea: Dragnea trebuie să aducă PSD cel de-al doilea mandat de guvernare

Vicepreședintele PSD, Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, a declarat, duminică, că a votat un om în care crede și a susținut că Liviu Dragnea trebuie să aducă partidul la cel de-al doilea mandat de guvernare.

11 oct. 2015, 08:22
Zgonea: Dragnea trebuie să aducă PSD cel de-al doilea mandat de guvernare

”Am votat un om în care cred și în care toată lumea social-democrată are speranța că va aduce ceea ce noi considerăm o chestie corectă: solidaritatea între membri, același procent, aceeași muncă, aceeași responsabilitate față de electorat și față de România, continuând un mandat foarte bun al lui Victor Ponta la președinția PSD. Liviu Dragnea este omul care trebuie să aducă pentru prima dată în istoria partidului cel de-al doilea mandat de guvernare al PSD, împreună cu echipa sa”, a spus Zgonea, după ce și-a exprimat votul pentru șefia partidului, la secția de votare organizată la sediul PSD Dolj.

PSD îşi alege duminică preşedintele. Liviu Dragnea este singurul candidat

El a mai spus că social-democrații doresc ca echipa lui Liviu Dragnea să fie ”o echipă nouă”, cu oameni care să genereze încredere electoratului și să aducă același scor pe care PSD le-a avut în 2012 în cadrul USL.

„Sunt câțiva colegi pe care eu îi respect și îi apreciez (…) ministrul Grindeanu, ministrul Tudose, Lia Olguța Vasilescu, liderul grupului parlamentar de la Cameră și cel de la Senat, oameni cu care am făcut echipă în ultimii ani de zile și cu care am construit o echipă guvernamentală serioasă și responsabilă. Mă bazez și pe experiența unor oameni vechi care vor candida și care sigur vor fi și în echipa de conducere, cum este doamna Ecaterina Andronescu, care este un om de echipă și pe care te poți baza atunci când ai nevoie, alături de doamna Viorica Dăncilă, un om discret, dar foarte serios (…). Încercăm să mergem pe meritocrație mai mult decât pe mediacrație”, a mai afirmat Valeriu Zgonea.