Zodii de bărbaţi care seamănă cu Christian Grey

Ti-a placut de protagonistul filmului 50 Shades of Grey? Afla daca partenerul tau seamana cu misteriorul caracter.

05 mart. 2015, 08:27
Zodii de bărbaţi care seamănă cu Christian Grey

BERBEC

Barbatul berbec are capacitatea de a se indragosti la prima vedere si nu stie sa spuna NU nici unei oferte din partea doamnelor sau a domnisoarelor. Este un barbat galant la prima vedere si poate fi un partener extraordinar daca reusesti sa il cuceresti. Este atent si foarte grijuliu cu partenera lui.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce dietă să urmezi, în funcţie de zodie

Din punct de vedere sexual, imaginatia berbecilor este foarte bogata si au dorinta de a-si domina partenera. Lasa-i aceasta impresie si experientele voastre din dormitor vor fi cu adevarat unice. Daca deschiderea ta catre noutate nu este una centrata pe experienta, ar fi bine sa nu te aventurezi intr-o relatie cu un barbat din zodia berbecului.

TAUR

Barbatul taur este in general un barbat foarte manierat si foarte realist. Nu se indragosteste atat de usor, insa atunci cand o face, o face pentru mult timp sau poate chiar pentru totdeauna. Intr-o relatie amoroasa pune accentul foarte mult pe latura sexuala si pe energia din acest domeniu.

Daca esti o femeie dispusa sa incerce tot ceea ce nu a mai incercat pana acum, daca esti o femeie dispusa sa fie dominata in pat si nu numai, atunci barbatul taur este un partener potrivit pentru tine. Cu siguranta vei avea ce invata din experientele lui si din experienta pe care o veti trai impreuna.

Continuarea pe Kudika.ro.