Zodiile predispuse să înşele – Care sunt „şansele” ca iubitul să-ţi fie infidel

Chiar dacă ai senzația că ai găsit persoana cu care vrei să-ți petreci restul vieții, astrologii te avertizează că anumite semne zodiacale au tendința de a călca strâmb și trebuie „supravegheate” mai atent. Nu trebuie însă să te îngrijorezi, pentru că totul are o rezolvare, atât timp cât ții cont de câteva sfaturi. Iată care sunt zodiile predispuse să înșele:

23 feb. 2017, 08:26
Zodiile predispuse să înşele – Care sunt „şansele” ca iubitul să-ţi fie infidel

Berbec

Nativii din Berbec sunt firi energice și le place aventura. Au nevoie de adrenalină și să fie stimulați. În cazul în care aceste nevoi nu le sunt satisfăcute acasă, nu au nici o problemă în a căuta ceea ce își doresc în altă parte. Dacă vrei ca relația să reziste și să nu părăsească domiciliul conjugal, acordă-i multă atenție și afecțiune.

Taur

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte loiali și nu renunță la o relație decât din motive foarte întemeiate. Dacă au însă senzația că partenerul a călcat strâmb, nu vor ezita să răspundă cu aceeași monedă. La acești nativi dragostea trece și prin stomac, așa că dacă le gătești mâncare bună și le acorzi atenție fizică și emoțională, nu at trebui să îți faci probleme pentru viitorul relației.

Gemeni

Gemenii caută mai mult o bună conexiune mentală cu un partener. Dacă înșală, nu o vor face din pură atracție fizică, ci pentru că au întâlnit o persoană care le oferă mai multă stimulare intelectuală. Este posibil să se angajeze în discuții virtuale, pe pagini de socializare, bloguri sau chat-uri. Pentru a menține viu interesul unui Geamăn, vorbește-i cât mai sexy, dar inteligent!

Mai multe, pe huff.ro