Asia Express: Daniela Crudu a cedat şi vrea să revină în ţară

ASIA EXPRESS. Emisiunea Asia Express, unul dintre cele mai dure reality-show-uri realizate, dă mari bătăi de cap concurenţilor din showbiz-ul românesc.

RomaniaTV.net
04 dec. 2017, 13:30
Asia Express: Daniela Crudu a cedat şi vrea să revină în ţară

ASIA EXPRESS. Cele şapte cupluri de vedete sunt nevoite să se descurce cu doar un dolar pe zi, pe un traseu dificil Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda.

După ce surorile Luciu au dezertat înainte de începerea filmărilor din cauza dificultăţilor provocate de traseu, Daniela Crudu a fost la un punct să renunţe la tot.

Citeşte şi Asia Express. Primele imagini din cadrul show-ului ce va fi difuzat la Antena 1

Cursa e foarte dură, în Vietnam a fost foarte frig, 10-11 grade Celsius, iar echipa de producţie a fost nevoită să le cumpere concurenţilor nişte geci şi pantaloni, pentru că toată lumea avea în bagaj numai haine subţiri. În plus, şi în casele localnicilor era ca afară, adică foarte rece. Vietnam a fost ţara în care Daniela a cedat şi le-a spus celorlalţi că ar vrea neapărat să plece acasă, scrie click.ro.

O dată ce au ajuns în Laos, vedetele au scăpat de frig, dar au dat de soare şi de temperaturi de 28-30 de grade Celsius. Nici asta nu le-a convenit, căci aveau de parcurs şi 100 de km prin căldură.

Citeşte şi Daniela Crudu, cu fluturaşul din zona intimă la vedere în emisiunea lui nea Marin FOTO