Baba Vanga, PROFEŢII despre venirea lui Iisus Hristos pe Pamant

Celebra prezicătoare Baba Vanga a prezis că Iisus Hristos va veni pe Pământ după anul 2010, de undeva din Est, ceea ce, coincidenţă sau nu, a întrevăzut şi Nostradamus, care vorbea despre venirea dinspre Est a Omului Luminat din Cer.

RomaniaTV.net
05 oct. 2014, 11:01
Baba Vanga, PROFEŢII despre venirea lui Iisus Hristos pe Pamant

Baba Vanga a prezis ca tot ceea ce sta scris in Biblie se va indeplini, iar sfarsitul lumii va veni, insa fara catastrofe naturale. Prezicătoarea bulgară, care a murit în 1996, a prezis  inca 1000 de ani de pace si bunastare pe Pamant, inainte ca toate sa se termine.

Batrana era convinsă ca zicerea din Biblie privind coborarea pe Pamant a lui Iisus Hristos se va implini si ca acel moment va aduce pace si intelegere. Convinsă că Fiul lui Dumnezeu nu va veni mai devreme de 2010, si ca, atunci cand o va face, va reconcilia toate credintele si religiile de pe glob, care adesea stau la baza conflictelor din lume.

Vanga, prezicătoarea oarba, l-a vazut pe Hristos venind pe Pamant in haine albe, de undeva din Est si a ca oamenii vor simti cu inima reintoarcerea lui Mesia.

Aceste profetii se potrivesc cu cele facute de Nostradamus, conform caruia din Est va veni un Om Luminat din Cer.