Bărbat mort într-un incendiu în judeţul Hunedoara. Pompierii au ajuns la intervenţie pe jos

Un bărbat de 49 de ani a murit, luni, după ce casa acestuia din satul Merişor, judeţul Hunedoara, a luat foc. Pompierii au fost nevoiţi să parcurgă ultimul kilometru până la locul intervenţiei pe jos, din cauza stratului mare de zăpadă, ei transportând cu ei şi furtunuril, precum şi o motopompă.

RomaniaTV.net
21 ian. 2019, 14:55

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, luni a avut loc un incendiu soldat cu decesul unui bărbat.

„12 pompieri ai Gărzii de Intervenţie Baru au fost solicitaţi la un incendiu produs la o locuinţă din cătunul Rachitova, din satul Merişor. Echipele de interventie au pornit, spre locul în care a fost sesizată arderea, cu trei autospeciale cu capacitate de 5.000 şi 9.000 de litri însă înaintarea lor pe drumul comunal a fost imposibilă din cauza stratului mare de zăpadă. Ultimul kilometru pompierii l-au parcurs pe jos, fiind obligaţi să transporte şi o motopompă şi furtunurile”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Incendiul a distrus acoperişul, cu o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, care s-a surpat în interiorul locuinţei în care se afla proprietarul casei, în vârstă de 49 de ani, găsit decedat de echipele de intervenţie.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, incendiul a fost generat de jarul căzut, pe un obiect sau suprafaţă inflamabilă, din sistemul de încălzit.