Băutura care tratează răceala şi tusea! Are efect imediat

Chiar dacă ai luat medicamente, încă ești răcită și tușești? Ei bine, în aceste condiții este recomandată o băutură naturală uimitoare, care te vindecă în câteva secunde. Și cel mai important este că poate fi preparată ușor chiar acasă și oferă rezultate imediat.

RomaniaTV.net
16 dec. 2016, 14:25
Băutura care tratează răceala şi tusea! Are efect imediat

Pentru tratarea răcelii și a tusei, cele mai bune sunt remediile naturale, care sunt și foarte eficiente. Pentru prepararea acestei băuturi naturale ai nevoie de: miere, usturoi, lămâie și oțet de mere.

Mierea este cunoscută pentru proprietățile antivirale și antibacteriene pe care le conține, plus că este ingredientul perfect care tratează răceala. Lămâia ajută la eliminarea din organism a virusurilor.

Cunoscut pentru proprietățile antiinflamatorii, oțetul de mere ajută la eliminarea congestiei. Iar usturoiul este un alt ingredient perfect pentru tratarea răcelii, deoarece este bogat în proprietăți antivirale și bacteriene.

Amestecul tuturor acestor ingrediente este cel mai bun tratament pentru tratarea răcelii și a tusei.

Citeşte şi  9 remedii naturale care ar trebui să existe în dulăpiorul cu medicamente

Rețeta tratamentului natural pentru răceală și tuse:

Ai nevoie de:

– 10 căței de usturoi

– ¼ cană de oțet de mere

– sucul de la o lămâie

– 3-4 linguri de miere

– 2 căni de apă

Mod de preparare:

Începe cu curățarea a celor 10 căței de usturoi, pe care îi pasezi. Pasta de usturoi obținută o pui în apa pe care ai pus-o într-o oală și o dai la fiert. Nu o lași mai mult de 10 minute.

Strecori într-o cană de sticlă apa de usturoi. Apoi, adaugi în ea oțetul de mere, sucul de la lămâie și mierea, după care amesteci bine cu o lingură.

Mod de folosire:

Se bea din acest suc de două ori pe zi câte jumătate de cană. Vei observa în scurt timp că răceala și tusea nu-și vor mai face simțită prezența.

Slăbește în 4 zile cu cea mai puternică băutură