Benone Sinulescu, la un pas să fie jefuit de cel mai renumit hoţ din Buzău VIDEO

Cel mai cunoscut hoţ din Buzău a încercat să-l jefuiască pe... bBenone Sinulescu. S-a întâmplat în acest weekend: infractorul i-a dat târcoale cântăreţului, şi când a văzut că nu poate fura nimic, s-a dus să-şi caute prada în altă parte. Mai exact, într-un magazin, de unde a furat un telefon mobil. Totul a fost surprins de camere de supraveghere, transmite România TV.

RomaniaTV.net
28 mai 2017, 05:28
Benone Sinulescu, la un pas să fie jefuit de cel mai renumit hoţ din Buzău VIDEO

Prezent la Buzău cu ocazia festivalului care îi poartă numele, Benone Sinulescu a fost şi în atenţia hoţilor. Unul dintre cei mai experimentaţi infractori i-a dat târcoale în timp ce se plimba prin centrul oraşului. Hoţul era bine îmbrăcat şi purta la gât o legitimaţie.

N-a reuşit să fure nimic de la artist, iar după câteva ore s-a dus la un magazin din zona Gării, de unde a sustras un telefon.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se observă cum hoțul pândește momentul de neatenție a celor din magazin, ia un telefon de pe tejghea și îl ascunde sub haină. Pleacă apoi, dar după puţin timp a fost prins de poliţie.

Infractorul era bine îmbrăcat şi purta la gât o legitimație, ca să-şi păcălească victimele mai ușor. E însă foarte cunoscut de vânzători: „Atenție mărită! Individ periculos, cere prin magazine și în acel timp dacă nu eşti atent, fură foarte repede, a scris pe Facebook patronul unui magazin de la Gară.