Ce se întâmplă cu un Samsung Galaxy S6 după ce îl ţii 2 minute în Coca-Cola! Nu te aşteptai în veci la asta VIDEO

Un youtuber a scufundat un Samsung Galaxy S6 în Cola timp de 2 minute! Device-ul a avut unele probleme, însă a rămas funcţional.

RomaniaTV.net
31 ian. 2018, 17:41
Ce se întâmplă cu un Samsung Galaxy S6 după ce îl ţii 2 minute în Coca-Cola! Nu te aşteptai în veci la asta VIDEO

Tehnologia a cunoscut o evolutie fulminanta in ultima perioada, iar industria telefoanelor mobile se afla printre cele cu dezvoltarea accelerata. In ciuda faptului ca tot mai multi producatori de astfel de device-uri garanteaza ca sunt rezistente la apa, multe persoane refuza sa testeze aceasta calitate, tinandu-le cat mai departe de lichide.

Un youtuber a scufundat un Samsung Galaxy S6 in cola timp de 2 minute! Oricum este o curiozitate ce ne macina pe multi dintre noi, daca telefonul ar supravietui sau nu contactului cu apa asa cum spun producatorii, scrie ciao.ro.

Un youtuber cunoscut si-a propus sa faca acest experiment avand ca „subiect” principal un samsung S6. Mai intai l-a scufundat in apa timp de doua minute.

Dupa testul initial, butonul home nu mai era functional, insa display-ul nu avea nicio problema notabila. Testarea a mers si mai departe, iar telefonul a fost scufundat in Coca Cola timp de 2 minute. Rezultatul a fost identic ca in cazul testului precedent, cel cu apa.

Video-ul a fost postat pe un cont de YouTube si a reusit sa adune peste 14 milioane de vizualizari, semn ca tot mai multe persoane se intreaba ce se intampla cu device-urile daca intra in contact cu apa.