Cea mai BĂTRÂNĂ MAMĂ din lume, cerută în căsătorie. Un bărbat doreşte să ajungă la inima Adrianei Iliescu

Propunere inedită pentru cea mai bătrână mamă din lume! Adriana Iliescu a fost cerută în căsătorie.

20 sept. 2015, 09:23
Cea mai BĂTRÂNĂ MAMĂ din lume, cerută în căsătorie. Un bărbat doreşte să ajungă la inima Adrianei Iliescu

Ofertă a venit din partea unui pensionar de 79 de ani, fost atlfel de performanţă care suferă de sigurătate. Bărbatul a scris la ziar că îşi doreşte să ajungă la inima Adrianei Iliescu, că este un om care arată bine şi care îşi doreşte un suflet de femeie lângă el.

Citeşte şi Adriana Iliescu a însoţit-o pe Eliza în prima zi de şcoală. Cea mai bătrână mamă îşi vrea fiica profesoară

Adriana Iliescu, ajunsa la venerabila varsta de 77 de ani si care in urma cu zece ani o aducea pe lume pe Eliza, prin inseminare artificiala, nici nu vrea sa auda de vreo relatie cu un barbat.

Nu primesc dom’le nici o donatie, nimic de la nimeni…Nu vreau sa citesc asa ceva, nu ma intereseaza pentru nimic in lume! E ceva caraghios, eu am timp de chestii d-astea? Eu sa n-aud de asa ceva! Asta se face la 29 de ani, la 39 de ani, si poate si la 49 de ani! Eu am copil de crescut, am problemele mele, ma leg eu acuma de oricine, poate sa fie si Alain Delon” a spus tulburata de cale afara, Adriana Iliescu

Un fost atlet de performanta, ajuns la 79 de ani si care sufera teribil de singuratate, si-a facut curaj si i-a scris lui Jaqueline, experta CANCAN.ro in probleme de sex faptul că visează să o întâlnească pe Adriana Iliescu.

Citeşte şi Adriana Iliescu şi-a dat rudele în judecată. Vezi care este motivul

Ma numesc Grigore, am 79 de ani si stau in Drumul Taberei. Stiu ca aceasta este o rubrica de sex, insa departe de mine gandul de a profita in acest sens. Locuiesc intr-un apartament de 4 camere si, de 8 ani, sunt singur, dupa ce doamna mea s-a dus. Nu am avut copii si am ramas doar eu cu cei doi catei ai mei: Fetita si Laica. Sunt maidanezi, i-am luat de pe strada pentru ca mi s-a facut mila de ei.

Dar nu despre asta este vorba! Am crezut ca pot fara, dar simt nevoie unui suflet cald. Stiti vorba aia: casa nu e casa fara o femeie. Sunt foarte impresionat de doamna Adriana Iliescu si as vrea sa o cunosc. E o doamna linistita, altruista, buna la suflet si, fie vorba intre noi, nu e deloc de aruncat. As vrea, daca se poate, sa ii transmiteti aceste cuvinte si sa imi dati un sfat: Cum sa fac sa ajung la inima ei. Sunt batran si ultima data cand am curtat o femeie… aveam 18 ani.

Spuneti-i ca arat bine, am 1.85, sunt bine proportionat, par grizonat, am fost atlet de performanta in tinerete si, apoi, antrenor de educatie fizica. Am o pensie nici prea mare, nici prea mica. Dar nu despre bani este vorba. Sper sa ma puteti ajuta”, a scris bărbatul în scrisoarea trimisă publicaţiei Cancan.