CUTREMURĂTOR! Acesta este ADEVĂRATUL MOTIV al MORŢII fiului celebrului compozitor Horia Moculescu

În urmă cu 7 ani celebrul compozitor Horia Moculescu trăia o adevărată dramă. Şi anume, aceea de a-şi înmormânta propriul fiu. Cu toate că la momentul respectiv, toată lumea încerca să afle adevărata cauză a morţii, Horia Moculescu a preferat să tacă, până recent când a dezvăluit cea mai dureroasă amintire.

18 iul. 2015, 12:21

În 2008, în presă se vorbea foarte mult despre moartea fiului lui Horia Moculescu. Dacă majoritatea a stabilit la acel momet că fiul compozitorului s-a sinucis, aruncându-se de la balcon, se pare că acum adevărul a ieşit la iveală, cauza morţii fiind cu totul alta.

Recent, compozitorul a dezvăluit pentru CanCan.ro. că fiul său a murit din cauza hepatitei C, de care suferea de mulţi ani. De asemenea, Horia Moculescu a şi povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut întreaga tragedie.

„Lumea nu ştie nimic despre moartea fiului meu! El s-a îmbolnăvit de hepatita C. În dimineaţa tragediei i se schimbase medicaţia. Apoi s-a dus să-i aranjeze bunicii sale antena pe balcon, a ameţit, a căzut cinci etaje şi a murit. Nu s-a sinucis!

El era foarte credincios! Eu eram acasa, mâncam. M-a sunat o prietenă şi mi-a spus că Ionuţ a murit. Eu în clipa aia am avut un black-out. Viaţa este atât de nedreaptă, mai ales cu un tata care îşi iubeşte copiii”, a declarat Horia Moculescu.

Citeşte şi  Fiica unei vedete de la noi cere bani de droguri şi îşi şantajează mama. „S-a prostit de când….”