Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Săptămână 2 - 8 februarie 2015 este cea a progresului, a adaptării la un nou standard de viaţă şi a înnoirii. Relaţiile sunt în prim-plan în această perioadă şi există posibilitatea să fie rezolvate toate neînţelegerile.

02 feb. 2015, 09:22
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Desi cativa nativi sunt predispusi sa se intalneasca din nou cu durerile trecutului, vor reusi sa depaseasca toate momentele dificile si sa faca loc fericirii in viata lor. In zona cuplului exista sanse sa apara anumite divergente sau neplaceri, dar nu va fi nimic grav.

Citeşte şi HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE 2015

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele la capitolul dragoste, citeste horoscopul saptamanii 2 – 8 februarie 2015:

Berbec

Daca esti intr-o pasa proasta, prietenii te pot scoate din aceasta stare, trebuie doar sa petreci mai mult timp in compania lor. Problemele care apar in viata de cuplu nu sunt grave, dar nu ai dispozitia necesara sa le discuti cu partenerul de viata. Atentie, relatia voastra poate ajunge intr-un punct mort.

Citeşte şi HOROSCOP FEBRUARIE 2015: Se anunţă o lună pasională pentru toate zodiile

Taur

Problemele dificile din relatia de cuplu incep sa iasa la iveala, iar tu nu mai vrei sa stai cu mainile in san. Te lasi ghidata de impulsul de a demonstra ca esti puternica si ca poti depasi orice situatie dificila. Chiar daca partenerul de viata nu va fi foarte vorbaret, vei vorbi tu pentru amandoi. Ai grija, exista riscul sa provoci o cearta care nu se va termina in favoarea ta.

Citeşte continuarea horoscopului pentru această săptămână pe Ele.ro.