INEXPLICABIL. Alte DOUĂ CRATERE URIAŞE au apărut în mod misterios în SIBERIA. Ce spun localnicii FOTO

La mai puţin de două săptămâni de la descoperirea unui crater misterios în Siberia, cercetătorii ruşi au mai identificat alte două astfel de găuri apărute aparent într-un mod inexplicabil. În prezent, se caută o explicaţie pentru apariţia lor.

28 iul. 2014, 16:54

Cu toate că cele două cratere uriaşe sunt mai mici în dimensiuni, ele au o structură asemănătoare cu primul, lucru care a lăsat cercetătorii cu gura căscată şi cu nicio explicaţie plauzibilă pentru cele întâmplate, potrivit Gizmondo.

Citeşte şi Misterul CRATERULUI URIAŞ apărut peste noapte în Siberia a fost ELUCIDAT

Astfel, unul din cele două cratere are diametrul de 15 metri, fiind apărut lângă satul Antipayuta, districtul Taz, tot în peninsula Yamal din Siberia, locul în care a fost găsit şi primul, în timp ce a doua gaură se află lângă satul Nosok, regiunea Kransoyark, având un diametru de doar 4 metri, alături de o adâncime estimată între 60 şi 100 de metri.

Citeşte şi O GAURĂ IMENSĂ a apărut în Siberia. Nimeni nu are vreo EXPLICAŢIE VIDEO

Din primele cercetări, se pare că urmele sugerează o explozie din interior. În acelaşi timp, localnicii spun că acest crater s-a format pe 27 septembrie 2013. Mai mult, în timp ce anumite persoane zic că au văzut fum în zonă şi apoi o lumină puternică, există şi unii care susţin că gaura este rezultatul unui obiect care a căzut din cer.