Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, are o relaţie şi se gândeşte la căsătorie

Reporterii WoWBiz au reuşit să-i dea de urmă Ioanei Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, fiindcă în ultima vreme dispăruse complet din peisajul mediatic.

RomaniaTV.net
12 mart. 2015, 14:43

Ioana Tufaru a decis să se retragă pentru o perioadă din peisajul mediatic, deoarece a considerat că îi pătează destul de mult imaginea mamei sale, Anda Călugăreanu.

Mai mult decât atât, Ioana Tufaru a mai spus că a încercat să îşi găsească şi un loc de muncă stabil, însă datorită condiţiilor meteo a renunţat. De asemenea, tot în acel interviu, fiica Andei Călugăreanu a mai declarat că în momentul de faţă trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat care a apărut în viaţa sa atunci când nu mai credea în nimic.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a ajuns să cerşească în cimitir

„Am vrut să dispar definitiv din peisajul mediatic pentru că mi-am dat seama că e păcat să intinez un nume care nu are nicio vină. M-am înjosit prea mult.

Am un venit, un ajutor social de 400 de lei, am lucrat în diverse locuri, cu colaborare că aş pierde asistenţa dacă aş avea carte de muncă. Am muncit până acum câteva zile la o florărie, am lucrat de noapte, dar mă îmbolnăveam des, aveam dureri de măsele pentru că stăteam ore întregi în frig. E foarte greu să rezişti.

A venit soarele şi pe strada mea. Ce să zic? Deocamdată atât vreau să spun. Este omul de care chiar aveam nevoie. E mai în vărstă, suntem împreună de o lună şi jumătate. E aşa cum vreau eu, cum mi-am dorit eu, cum îmi place mie. A venit mai târziu în viaţa mea, dar important e că a apărut. E un semn. Parcă ar fi trimis de undeva. Am vorbit şi despre oficializarea relaţiei, dar deocamdată ne e bine aşa. Eu sper să fie mereu aşa cum e acum. Sunt fericită!”, a declarat Ioana Tufaru.

Citeşte şi  Fiica Andei Călugăreanu, mărturisire şocantă pe Facebook după tentativa de sinucidere