Iubita lui Dorian Popa, cu sânul jumătate pe afară

La nici doua saptamani de cand s-a afisat la bratul noului sau partener, Claudia, iubita lui Dorian Popa, isi ia masuri de precautie si incepe sa apeleze la diferite subterfugii pentru a nu fi recunoscuta. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand bruneta a iesit la o plimbare alaturi de faimosul ei partener, nimeni altul decat Dorian Popa.

RomaniaTV.net
12 iul. 2014, 11:58

Dorian Popa o astepta in strada, intr-o masina decapotata cu care isi propusese sa dea o tura prin oras. Precauta de fel si, oarecum, destul de sofisticata pentru o fata de varsta sa, tanara si-a facut aparitia la intalnire la fix, la ora stabilita. Imbracata comod, intr-o pereche de pantaloni trei sferturi, cu o bluza larga si o palarie pe cap, Claudia a fost foarte greu de recunoscut.

Potrivit wowbiz.ro, cu un aer misterios si tinandu-si poseta cochet la sub brat, ea a inaintat spre masina si pentru o secunda a lasat sa se vada forma sanului sau obraznic. Gratioasa, Claudia i-a zambit cu inteles lui Dorian si a urcat in masina, iar acesta a demarat in tromba.

Citeşte şi: La asta nu te-ai fi aşteptat. Dorian Popa a anunţat când se căsătoreşte