Jaf la o bancă din Cluj-Napoca. Primele imagini din timpul atacului

Spargerea a avut loc la o bancă aflată în apropierea autogării din Cluj-Napoca. Un tânăr înarmat cu un cuțit și cu fața acoperită a amenințat angajatele unităţii bancare și a reușit să fugă cu peste 20.000 de lei. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere, iar poliția încearcă acum să-l identifice pe tâlharul periculos. 

RomaniaTV.net
18 iun. 2018, 12:39
Jaf la o bancă din Cluj-Napoca. Primele imagini din timpul atacului
Jaf la o bancă din Bucureşti. Suma URIAŞĂ, furată de un hoţ

Jaful a avut loc în jurul orei 15:00 într-o unitate bancară de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Poliţiştii au intervenit în vederea depistării atacatorului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului.

 

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Cluj au făcut publice semnalmentele autorului jafului de la banca din Cluj-Napoca.

Este vorba despre un tânăr de aproximativ 30 de ani, constituţie atletică, cu înălţimea de aproximativ 180 – 185 de centimetri.

„Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, au transmis poliţiştii din Cluj.

Potrivit acestora, au fost instituite filtre penttru depistarea făptaşului.

Datele oferite de către poliişti arată că jaful s-a produs în foarte scurt timp, dar angajaţii au reuşit să apese butonul de panică. Agenţii de securitate s-au deplasat la sediul băncii, dar bărbatul fugise.

De asemenea, poliţiştii au precizat că se aflau în incinta unităţii mai mulţi clienţi, dar şi angajaţii băncii, fără a fi precizat numărul persoanelor care se aflau în bancă la momentul comiterii furtului.