Lia Olguţa Vasilescu, răspuns neaşteptat pentru Gabriela Cristea. Ce replică i-a dat ministrul Muncii vedetei TV

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a reacţionat într-un mod neaşteptat la criticile aduse de vedeta Gabriela Cristea în privinţa plafonării îndemnizaţiei pentru creşterea copilului.

07 sept. 2017, 10:31
Lia Olguţa Vasilescu, răspuns neaşteptat pentru Gabriela Cristea. Ce replică i-a dat ministrul Muncii vedetei TV

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a distribuit un articol de presă pe pagina sa în care se menţionează faptul că vedeta postului turcesc încasa un salariu de 11.000 de euro, iar comentariul ministrului este sec şi plin de subînţeles: „fără alte comentarii”.

Gabriela Cristea s-a arătat contrariată după ce Lia Olguţa Vasilescu a declarat că putea să nu mai dea deloc mamelor indemnizaţia pentru creştere copil sau să se rezume la 100 de euro, precizând că plafonul de 1.800 de euro „este îndestulător pentru România atât timp cât această sumă se dă şi în Germania şi este maximum din Uniunea Europeană”.

Vedeta TV îi dă ministrului o replică în spaţiul pubic şi spune că în Germania toate mamele primesc 1800 euro, indiferent dacă au cotizat sau nu la stat şi dupa 45 de zile de la naştere au voie să lucreze 4 ore/ zi sau pot lucra de acasă.

Citeşte şi: Gabriela Cristea o critică pe Lia Olguţa Vasilescu, ministrul muncii. Motivul, plafonarea indemnizaţiei pentru mame

USR va depune săptămâna viitoare o moţiune simplă împotriva ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu, după declaraţiile pe care aceasta le-a făcut marţi în legătură cu plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului.

Citeşte şi Olguţa Vasilescu, despre plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului: Puteam să nu mai dăm deloc sau să dăm 100 de euro