Mariana Moculescu, abuzată sexual în Germania. „Vrea sex în fiecare zi, iar când îi zic nu, devine isteric”

Acuzata ca se prostitueaza in Germania, Mariana Moculescu face o dezvaluire socanta. Este abuzata sexual in fiecare zi de un singur barbat, culmea, de cel care s-a oferit sa o tina in gazda, pana cand isi va gasi un loc de munca.

02 feb. 2015, 13:00
Mariana Moculescu, abuzată sexual în Germania. „Vrea sex în fiecare zi, iar când îi zic nu, devine isteric”

Visul german al Marianei Moculescu s-a transformat intr-un cosmar ce risca sa o lase mutilata pe viata, scrie cancan.ro. Plecata sa-si faca un rost printre straini, fosta sotie a lui Horia Moculescu sustine ca este zilnic abuzata sexual de cel care s-a oferit sa o adaposteasca in casa lui. Barbatul, un italian in varsta de 54 de ani pe nume Gioachinno, stabilit de 27 de ani in Munchen, la care Mariana a ajuns prin intermediul unor prieteni.

Citeşte şi Vedetă din România, ameninţată cu desfigurarea feţei cu acid de un proxenet în Germania

„Mă hărţuieşte sexual. În fiecare zi, vrea să facem sex şi mă oboseşte foarte tare că, dacă îl refuz, începe să mă ameninţe şi să spună că să plec, că e casa lui. Zic ai un comportament de abuzator, eşti un hărţuitor şi eu pot să merg la poliţie, pentru că ţi-am mai făcut o plângere şi am retras-o. Deja luni am sunat din nou la poliţia din Munchen pentru că ai spus că schimbi cheile la uşă, pentru că nu vreau să fac sex cu tine şi să plec de aici, da? Tu când m-ai invitat la tine ai spus că suntem prieteni şi că îmi vrei binele, „io voglio bene per te”, da? Şi acuma te-ai sucit, ai început în fiecare zi să vrei sex”, a declarat Mariana Moculescu.