Trei copii cu sindrom hemolitic uremic, internaţi la Marie Curie. Care este starea lor de sănătate

Publicat: Luni, 07 Martie 2016 16:30 // Actualizat: Luni, 07 Martie 2016 16:30 // Sursa: romaniatv.net

La Spitalul "Marie Curie" din Capitală, la secția de nefrologie, mai sunt internaţi trei copii cu sindrom hemolitic uremic.

"Astāzi, 7 martie 2016, în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Curie" mai sunt internați trei copii diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic (SHU). Toți cei trei copii sunt internați în secția de nefrologie, acolo unde primesc tratament de specialitate. Doar unul dintre aceștia mai este supus procedurilor de dializă peritoneală (este vorba despre copilul din Mioveni). Copiii au o stare bună de sănătate cu evoluție favorabilă", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Citeşte şi Scandalul bebeluşilor bolnavi. Un copil externat a fost rechemat în spital şi se află sub observaţie medicală

MS reamintește importanța măsurilor de prevenție, în special respectarea igienei personale, procurarea alimentelor din surse autorizate, ambalate corespunzător. Specialiștii MS recomandă achiziţionarea produselor pasteurizate în cazul lactatelor, respectiv carne din surse verificate din punct de vedere sanitar veterinar, recomandând spălarea corespunzătoare a fructelor şi legumelor, dar și tratamentul termic al alimentelor atunci când se impune.

Citeşte şi Cei doi copii din Argeş internaţi la Bucureşti nu au sindromul hemolitic uremic (Ministerul Sănătăţii)

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 mar 16:50
... La Spitalul „Marie Curie” din Capitală, la secția de nefrologie, mai sunt...
07 mar 16:43
...de nefrologie, mai sunt internaţi trei copii cu sindrom hemolitic uremic. Citește mai departe… Citeste mai departe: Trei copii cu sindrom hemolitic uremic, internaţi la Marie Curie. Care...
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H