O cântăreaţă de la noi, implicată într-un accident TERIBIL. Maşina s-a făcut PRAF

O cântăreaţă cunoscută în peisajul muzicii de petrecere a trecut printr-o experienţă terifiantă. Bruneta pleca spre un concert cu logodnicul ei, însă au fost implicaţi într-un accident de maşină. Autoturismul lor a fost atât de avariat, încât a fost ridicat cu o platformă de la locul accidentului.

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 18:08

Una dintre cele mai senzuale prezențe din lumea muzicii a trecut, de curând, prin clipe terifiante. Mai exact, în urmă cu câteva zile a avut parte de un accident cumplit, în timp ce se afla în mașină alături de logodnicul ei.

Sorina Ceugea și Danezu se îndreptau spre un eveniment la care fuseseră invitați să cânte. Grăbiți, cei doi au avut parte de un incident cât se poate de neplăcut. Mai exact, au suferit un accident, iar mașina a fost făcută praf, având nevoie să fie luată pe platformă de la fața accidentului.

„A intrat o începătoare în noi. Ne-a făcut praf botul mașinii. Dar, eu m-am speriat mai tare ca niciodată, am tremurat încontinuu câteva ore. Nici nu știu cum am urcat pe scenă și cum ar reușit să mă descurc după ce mi-am văzut moartea cu ochii. În momentul în care ne-a lovit, eu chiar mă uitam în gol și, brusc, șocul m-a aruncat cât colo. Bine că am avut centura de siguranță, altfel cred că se alegea praful de mine. Parcă totul era cu încetinitorul în acel moment. A fost un coșmar, abia mi-am revenit. Dar, din fericire, m-am alers doar cu sperietura, cu o întârziere de trei ore la eveniment și cu mașina făcută praf. Pentru că am scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură, nu am avut nevoie de Salvare, deși a ajuns la fața locului”, a declarat Sorina Ceugea pentru spynews.ro.