Oana Lis, gest extrem ÎN DIRECT. Cum a reacţionat când presupusa amantă a lui Viorel i-a spus: „Eşti beată”

Oana Lis este o femeie posesivă chiar dacă soţul ei este cu 35 de ani mai în vârstă. Invitată în platoul emisiunii "Un show păcătos", şatena a făcut un gest extrem în direct.

02 iul. 2015, 09:09
Oana Lis, gest extrem ÎN DIRECT. Cum a reacţionat când presupusa amantă a lui Viorel i-a spus: „Eşti beată”

Totul a pornit de când Oana Lis a văzut imaginile în care Viorel se plimba în parc cu o tânără pe nume Jessica, în timp ce ea era la mare, scrie spynews.ro. La un moment dat, blonda s-a enervat instant şi a aruncat cu un pahar cu apă peste presupusa amantă.

Citeşte şi Oana Lis, cu SÂNII goi pe PLAJĂ. Imaginea face SENZAŢIE pe Internet

„Eşti beată! Chiar mă enervezi”, a declarat bruneta, miercuri, în emisiunea „Un show păcătos”. „Nu-mi zi tu mie că sunt beată. Atâta timp cât am venit pe picioarele mele şi vorbesc coerent, înseamnă că nu sunt beată”, a spus Oana Lis.

Oana Lis este unul din cele mai controversate personaje de la noi din ţară. Blonda a cunoscut celebritatea odată cu relaţia pe care a început-o cu Viorel Lis, în perioada în care acesta era primar al Bucureştiului. Diferenţa de vârstă de 35 de ani dintre cei doi şi scandalurile numeroase în care au fost implicaţi, i-a transformat în două personaje colorate ale mondenului autohton.