Răsturnare de situaţie în TELENOVELA BORCEA. Anunţul făcut din SUA de Alina Vidican. Cum va reacţiona Valentina Pelinel

Cristi Borcea, condamnat în ”Dosarul Transferurilor”, este pe cale să devină un bărbat liber pentru căsătoria cu Valentina pelinel. În următoarele zile, divorţul de Alina Vidican s-ar putea oficializa la notar dacă Borcea primeşte pemisie de la penitenciar.

RomaniaTV.net
13 nov. 2016, 10:13

Alina Borcea este așteptată să sosească în această seară în țară, iar săptămâna viitoare își va pune semnătura pe actele de divorț. Alina Borcea a plecat în primăvară la Miami, acolo unde intenționează să se și stabilească. De altfel, la finalul săptămânii viitoare, Alina va reveni în Statele Unite ale Americii.

Borcea mai are 7 copii. Trei din prima căsătorie, cea cu Mihalea,  unul dintr-o relaţie cu o avocată, și cel mai mic dintre ei, în vârstăd e doar câteva luni, cu Valentina Pelinel, femeia care aspiră să devină viitoarea doamnă Borcea.

Cristian Borcea face tot ce poate ca să scape de Alina Borcea. Potrivit unor surse apropiate acestuia şi citate de România TV, Borcea i-a spus Alinei că îi pune in cont 600.000 de euro, dar şi mai multe proprietaţi, dacă semnează actul de divort.

Borcea i-a mărturisit soţiei că el o iubeşte pe Valentina Pelinel şi vrea să fie mai departe alături de aceasta.

Conform surselor citate, Alina nu voia să divorţeze şi a refuzat deocamdată oferta soţului ei. 

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea se iubeşte cu Valentina Pelinel din 2010. Mihaela i-a prins făcând dragoste, la munte

Sursele citate mai spus că, de fiecare dată când vorbesc la telefon, Borcea şi Alina se ceartă, omul de afaceri încercând să o convingă să accepte divorţul.

CTEŞTE ŞI Cristi Borcea, vizitat de fosta soţie în arest. Mihaela Borcea, cu lacrimi în ochi: Nu e deloc bine…

Deoarece regulile juridice privitoare la divorțul prin mediere impun anterior medierii introducerea cererii de divorț la instanța de judecată, s-a procedat ca atare. Se comunică, pentru evitarea oricăror speculații, faptul că dl. Cristian Borcea nu a fost adus de către Penitenciarul Jilava pentru semnarea actelor de divorț la notariat. Învederează 
de asemenea, pentru evitarea speculațiilor, că acest divorț nu privește partajarea unor sume mari de bani ci stabilirea cheltuielilor de creștere și educare a copiilor minori rezultați din căsătorie și decizia ca mama minorilor să
se ocupe în continuare de afacerile comune, a precizat avocatul Lilica Poppa.

Cristi Borcea şi Alina Vidican, declaraţii de ULTIMĂ ORĂ despre DIVORŢ

Dna. Alina Borcea și dl. Cristian Borcea își mulțumesc reciproc și își sunt recunoscători unul altuia pentru tot ceea ce și-au oferit în anii în care au fost împreună. Mulțumesc tuturor celor care vor înțelege decizia luată și doresc să le fie respectată de media intimitatea acestei decizii și a procedurilor legale care vor urma”, a mai precizat Lilica Poppa.

VEZI COMUNICATUL AICI.

Alina şi Cristi Borcea s-au căsătorit în august 2011, după o relaţie ”clandestină” de peste 7 ani. Cei doi au împreună un băiat de 4 ani şi o fetiţă de un an, concepută prin fertilizare in vitro, în timp ce Borcea se afla în puşcărie. Copiii vor rămâne în grija mamei, iar Borcea va contribui cu circa 10.000 de euro lunar