Rezervări online pentru depunerea documentelor de înmatriculare. Vezi unde poţi face asta şi când intră în vigoare noile schimbări

Bucureștenii și locuitorii din județul Ilfov vor putea, începând de luni, să-și aleagă ziua și ora la care să depună documentele în vederea înmatriculării sau transcrierii vehiculelor și preschimbării permiselor de conducere, prin rezervare online.

27 nov. 2016, 15:30
Rezervări online pentru depunerea documentelor de înmatriculare. Vezi unde poţi face asta şi când intră în vigoare noile schimbări

Pentru municipiul București, rezervarea se poate face accesând site-ul public al Instituției Prefectului, www.prefecturabucurești.ro, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Pentru județul Ilfov, rezervarea se poate face accesând site-ul www.prefecturailfov.ro, submeniul dedicat de asemenea Serviciului comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Potrivit sursei citate, „procedura de rezervare este prezentată detaliat pe cele două site-uri, iar cetățenii care dețin o astfel de rezervare se pot prezenta doar la ghișeele dedicate în acest sens și marcate corespunzător”.

Cetățenii care nu aleg această metodă pot depune documentele la celelalte ghișee, doar în baza bonurilor de ordine, mai anunță Direcția Regim Permise de Conducere.

Vezi: Cozi interminabile la înmatriculări auto. Oamenii stau la rând de la 1 noaptea FOTO