Românul condamnat la moarte în Malaezia: „M-aţi uitat aici! Mă vreţi mort!”

Ionut Gologan a ajuns in pragul disperarii. Anul acesta este cel de-al treilea Craciun pe care tanarul de 23 de ani il va petrece dupa gratii.

24 dec. 2015, 13:07
Românul condamnat la moarte în Malaezia: „M-aţi uitat aici! Mă vreţi mort!”

Au trecut aproape trei ani de cand Ionut Gologan zace intr-o inchisoare din Malaezia, dupa ce a fost prins pe aeroport transportand droguri. Tanarul a fost condamnat la moarte prin spanzurare si isi asteapta din clipa in clipa moartea.

Înainte de Crăciun, dupa o discutie aprinsa cu tatal sau, tanarul a izbucnit in lacrimi. El a tot sperat ca o minune sa il scoata din infernul pe care il traieste dupa gratii, insa nici autoritatile romane si nici avocatul platit cu bani grei de Gigi Becali nu au putut face nimic pentru el. In inchisoare, Ionut este nevoit sa isi pazeasca spatele clipa de clipa, temandu-se ca ucigasii pericoli alaturi de care este inchis i-ar putea face rau. El si-a facut o gasca de prieteni romani, condamnati si ei pentru aceeasi fapta, alaturi de care incearca sa ramana in viata cat mai mult timp. Singura lui alinare este faptul ca vorbeste din cand in cand la telefon cu parintii si bunica lui, scrie Cancan. Insa, de ceva vreme, si relatia cu tatal lui s-a stricat. Motivul?Barbatul a facut apel prin intermediul televiziunilor la oamenii cu suflet mare, implorand ajutor pentru baiatul lui.

Asa cum era de asteptat, banii nu au intarziat sa curga in conturile acestuia, insa, din pacate, o suma infima a ajuns la baiatul sau. Acum, in pragul sarbatorilor, tanarul aflat in inchisoarea de maxima siguranta din Malaezia simte mai puternic ca niciodata dorul de casa. Si-ar dori sa fie alaturi de cei dragi, insa stie ca acest lucru este imposibil.