S-a aflat adevărul despre Nicolae Guţă. Manelistul a suferit o intervenţie chirurgicală. „Nu se mai putea, a apelat la medici…”

Nicolae Guta a uimit pe toata lumea. Cantaretul a slabit drastic in ultimii doi ani, in jur de 40 de kilograme.

14 sept. 2017, 10:35
S-a aflat adevărul despre Nicolae Guţă. Manelistul a suferit o intervenţie chirurgicală. „Nu se mai putea, a apelat la medici…”

Toata lumea spunea ca artistul este bolnav, insa adevarul este cu totul altul, scrie ele.ro. Mai exact, conform unei surse apropiate artistului, acesta şi-ar fi făcut operaţie de micşorare a stomacului.

Citeşte şi Nicolae Guţă a ajuns piele şi os. Fosta soţie a artistului aruncă bomba: „Aşteaptă rezultatul testului HIV”

„Nicolae Guţă şi-a operat stomacul. S-a speriat că e bolnav şi că nu mai poate slăbi, aşa că a apelat la medici. Era disperat, doar că a ascuns tuturor ce a făcut, doar Cristina ştia. Apoi s-a aflat…”, a spus o persoană apropiată aceestuia.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie! Nicolae Guţă rupe tăcerea: „Nu am mâncat săptămâni întregi…”

Zilele trecute, însă, el susţinea cu tărie că a urmat un regim strict: „Adevărul este că iubesc. M-am împăcat cu Cristina recent, am fost certaţi dar am revenit la sentimente mai bune după unele certuri dintre noi. Ea mănâncă sănătos şi aşa am ajuns să mă dau şi eu după ea. M-am decis să slăbesc pentru că într-o zi m-am întrebat Aşa că m-am pus pe treabă pentru ca ea să stea lângă mine”, spunea el în cadrul unui interviu.