Tatăl elevei bătăuşe, reacţie halucinantă: „Mai da-le în…! S-au batut şi gata”. Tatăl Flaviei face ameninţări

O filmare în care o orădeancă este țintuită la pământ și bătută a devenit rapid virală în mediul online. Imaginile sunt şocante, însă de-a dreptul halucinant este cum a reacţionat tatăl elevei bătăuşe după întregul scandal.

16 mai 2017, 18:09

O elevă a fost bătută cu bestialitate de alte minore la Oradea. Totul pentru că victima ar fi bârfit-o pe una dintre agresoare. Scenele au fost filmate şi au generat revoltă pe internet.

Două eleve minore au fost săltate de poliţie după ce imaginile au ajuns în presă.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Una dintre elevele bătăușe de la Oradea pare a fi o adolescentă cu probleme mari de comportament. Dovadă stau și postările sale de pe Facebook.

Potrivit b1.ro, tatăl Flaviei pare să fie mai degrabă mândru de fiica sa.

„Flavius Belcea ma!… nu’mi place ca au fost mai multe pe una!…. nu e corect !~.. stiu …. imi pare rau pt fata!… dar in rest mai da’le in p*** mea…! s’au batut si gata … nu s’au omorat ca la moldova pt 5 lei ………………..iar cui nui convine in p*** m…Vezi mai mult”, a scris acesta.

Acesta a scris pe contul său de Facebook că nu are ce să-i facă fetei sale, pentru că aceasta nu-i dă raportul.

„Nu laud ce a făcut fiică-mea! Dar este fiică-mea și trebuie săi țin apărarea. Și încă ceva! Aveți impresia ca fiică-mea m-a suna și-mi zice vezi tati ca na duc sa m-a bat! Dar știi tati m-a mai și filmez…… „, scrie acesta.

De asemenea, într-o altă postare, el recurge la un vocabular greu de reprodus pentru a spune că, de fapt, nu e atât de grav ce a făcut Flavia.

„De la o cearta intre copii sa ajuns la ce stiu eu ce!… in fine!.. asta e…! nu-mi retrag nici macar un cuvant!~ dar de acum incolo vreau sa vb doar cu cei ce mi’s prieteni! dar am si un anunt de facut!…… uitativa bine la poza mea.. daca careva crede ca avem ceva de impartit si ne intalnim.. asta e….. o sa vedem”, scrie tatăl fetei.

Cazul celor trei adolescente din Oradea care sunt cercetate penal de poliţiştii bihoreni pentru că au bătut cu pumnii şi picioarele o colegă şi au filmat scena cu telefonul mobil este anchetat şi de conducerea liceului la care învaţă fetele, verificări fiind făcute, de asemenea, de către reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor a anunţat, marţi, că atât inspectoratul, cât şi liceul la care învaţă adolescentele fac verificări în acest caz şi urmează să ia măsurile legale care se impun.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, Claudiu Damian, o parte din fetele implicate în incident, printre care şi victima, sunt eleve în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”, din Oradea, iar conducerea instituţiei a început o anchetă în acest caz.

Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, polițiștii s-au autosesizat și au identificat cu operativitate agresoarele în scurt timp după ce au intrat în posesia filmării, scrie bihon.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a comis fapta şi a participaţiei fiecăreia dintre persoanele bănuite de comiterea sa”, precizează Alina Dinu.

Violența între adolescenți este tot mai des întâlnită. De această dată, un grup de liceeni din Oradea i-au aplicat o bătaie unei tinere sub pretextul că aceasta ar fi înjurat una dintre agresoare.

Trei fete au contribuit cu pumni și picioare, însă cea mai agresivă a fost adolescenta blondă strigată Flavia. Se pare că Flavia nu ar fi la prima ispravă de genul acesta, ea fiind recunoscută în anturaj pentru comportamentul violent. Pe fundal se aud și voci de băieți care au asistat la întreaga bătaie fără să intervină.

Bătaia a fost filmată și postată pe pagina de socializare Facebook. Imaginile au ajuns rapid și la IPJ Bihor, care s-a autosesizat și a demarat o anchetă.