Un turist britanic, snopit în bătaie de un taximetrist în gara din Braşov. Motivul este incredibil

Un turist englez a fost snopit în bătaie de un taximetrist, în prima lui vacanţă în România. Acesta a ajuns la spital după ce un şofer de taxi s-a năpustit asupra lui pentru că a îndrăznit să îi pozeze maşina. Totul s-a întâmplat la Braşov. Scandalul a izbucnit după ce şoferul ar fi încercat să-l păcălească pe turist, potrivit România TV. El i-a cerut 140 de lei pentru o călătorie care trebuia să coste 15 lei.

RomaniaTV.net
28 iul. 2014, 18:39
Un turist britanic, snopit în bătaie de un taximetrist în gara din Braşov. Motivul este incredibil

Un turist britanic a fost bătut de un taximetrist în gara din Braşov. Taximetristul i-a cerut străinului 140 de lei pentru o călătorie care nu trebuia să coste mai mult de 15 lei.

Englezul a plătit doar jumătate din suma cerută. Însă în aceeaşi zi a aflat, de la alt taximetrist, preţul real al cursei.

Bărbatul din Marea Britanie venise în România să facă drumeţii. Luase un taxi de la gară iar taximetristul, pentru doar 6,7 kilometri i-a cerut suma de 140 de lei.

A doua zi, turistul a dat din nou de taximetristul ţepar, tot la gară. Omul a vrut să fotografieze plăcuţa de înmatriculare a şoferului ca să facă o plângere, dar a fost întâmpinat cu o ploaie de pumni.

„Atunci m-a împins violent. Am încercat să-l opresc şi mi-a dat câţiva pumni în faţă”, a declarat Michael Shaw.

Un poliţist a văzut întreaga întâmplare şi l-a potolit pe taximetrist, iar pe turist l-a dus la spital. Străinul s-a ales cu nasul spart şi o tăietură deasupra ochiului, dar este în afara oricărui pericol.

„Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Bărbatul are 36 de ani şi este profesor de limba engleză la Hong Kong. Este prima vacanţă pe care şi-o petrece în România.